Mies kieltäytyi siirtämästä autoaan pellolta – silloin maanviljelijä hyppäsi traktoriin ja antoi hänelle opetuksen

Jo lapsena oppii olemaan kohtelias ja tarkkaavainen sekä kunnioittamaan toisten omaisuutta. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että pyydät luvan ennen kuin teet jotain, et ota muiden tavaroita ja etkä tunkeudu toisten alueelle.

Vaikka tämä on itsestäänselvyys useimmille meistä, aina on joku, joka ei näytä oppineen sitä. He ovat välinpitämättömiä muita kohtaan, ja voi olla vaikea tietää, johtuuko se laiskuudesta vai tyhmyydestä.

Siksi on myös mukava nähdä, kun tyhmä saa ansionsa mukaan. Tästä näemme erinomaisen esimerkin alla olevalla videolla, jossa idiootti kieltäytyi siirtämästä autoaan maanviljelijän pellolta.

Durhamin kaupungissa Pohjois-Englannissa eräs maanviljelijä kyllästyi idioottiin, joka pysäköi hänen tontilleen, kirjoittaa Metro.

Kieltäytyi siirtämästä autoa

Saamme ensikosketuksen auton omistajaan ilman paitaa, joka jo heti petaa tietynlaista mielikuvaa tästä… Metron mukaan paidaton kuski oli yksi monista autoilijoista, jotka päättivät pysäköidä tien varrelle matkallaan Barnardin linnaan, paikalliseen turistinähtävyyteen.

Mies kieltäytyi siirtämästä autoaan viljelijän ahkerasta ponnistelusta huolimatta. Lopulta maanviljelijä päätti siirtää auton itse.

Videolla näet maanviljelijän hyppäävän traktoriinsa ja ajavan kohti autoa.

LUE MYÖS: Mies tilasi koko ruokalistan vaikka oli ”unohtanut” lompakkonsa kotiin – silloin nainen antoi huijarille elämänsä opetuksen

Maanviljelijä sai tarpeekseen epäkunnioittavasta autoilijasta.
Kuvan lähde: Twitter.

Murskaa auton täysin

Maanviljelijä lähtee työntämään autoa kohti pellon laitaa.

Auto kaatuu kuperkeikkaa.

Koko ajan auton omistaja yrittää epätoivoisesti potkia traktoria saadakseen maanviljelijän lopettamaan.

Katso koko upea toimitus alta:

https://twitter.com/CyclistHannah/status/1401665328283795456?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1401665328283795456%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.grinebibelen.dk%2Finternet%2Fidiot-naegter-at-flytte-bilen-fra-bondens-mark-saa-hopper-han-ind-i-sin-traktor-og-tager-stenhaard-haevn%2F

Mitä mieltä sinä olet? Menikö maanviljelijä liian pitkälle? Vai saiko idiootti juuri sen, mitä ansaitsi?

Kerro meille mielipiteesi Facebookin kommenteissa!