Mies unohti, minne hän pysäköi autonsa – 20 vuotta myöhemmin poliisi teki uskomattoman löydön

Jos autoilet säännöllisesti, tunnistat varmasti tämän tarinan. Saavut kohteeseen, pysäköit auton, lukitset sen ja kiirehdit asioille. 

Mutta kun tulee aika palata autolle, tilanne muuttuukin hiukan kinkkisemmäksi; mihin ihmeeseen pysäköit auton?

Kaikeksi onneksi ei yleensä kestä kuin muutama minuutti ennen kuin löydät takaisin autolle. Niin ei kuitenkaan käynyt tälle saksalaismiehelle… Hän nimittäin löysi autonsa vasta 20 vuotta myöhemmin.

Jokin aika sitten The Independent julkaisi tarinan miehestä, joka ilmoitti autonsa kadonneen unohdettuaan mihin oli pysäköinyt sen. Siinä ei sinänsä ole mitään uutisarvoa, paitsi se, että hän ilmoitti sen kadonneeksi vuonna 1997.

Miehen turhautumisen voi ymmärtää, sillä hän on loppujen lopuksi etsinyt autoaan yli 20 pitkää vuotta. Hän oli ajanut autonsa pysäköinyt autonsa teollisuusrakennuksen autohalliin ja kun hän palasi paikalle, sitä ei vain löytynyt mistään.

Mutta uskokaa tai älkää – Augsbergin kaupungin poliisi löysi kuin löysikin auton. Siinä vain kului kaksi vuosikymmentä. Ja arvaa mistä he sen löysivtä? Aivan: täsmälleen samasta paikasta, johon hän oli sen pysäköinyt, eli teollisuusrakennuksen alla olevaan autohalliin.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Facebook

Ei voitu käynnistää

Mutta valitettavasti auto oli täysin hyödytön, kun sitä ei ollut käynnistetty 20 pitkään vuoteen. Se oli kuitenkin onnellinen jälleennäkeminen miehelle, joka lopulta sai autonsa takaisin monien vuosien jälkeen.

Älä epäröi jakaa tarinaa ystävillesi kertoaksesi heille, että ei ole häpeä olla hieman unohteleva!