Miten puristat kätesi nyrkkiin? Vastaus saattaa paljastaa salaisuuden persoonastasi

Muinaisista ajoista lähtien olemme pyrkineet tulkitsemaan sisäisiä ominaisuuksamme ulkoisten perusteella.

Uskokoon ken tahtoo, mutta hauskaa ajanvietettä kaikki käsisät ennustamiset ja silmien värien perusteella jaottelut ainakin ovat.

Allaoleva persoonallisuustesti keskittyy tarkkailemaan erilaisia nyrkkejä. Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että nyrkkisikin ehkä paljastaa salaisuuksia persoonallisuudestasi.

Puristahan siis kätesi nyrkkiin ja lue alta, mitä se sinusta kertookaan.

Nyrkki 1

Puristatko kätesi nyrkkiin tällä tavalla? Siinä tapauksessa olet määrätietoinen suojelija. Olet luontainen johtaja ja annat itsestäsi aina 110 prosenttia – oli kyse mistä tahansa.

Nämä ihmiset pitävät aina huolta ystävistään ja perheestään ja suorastaan huokuvat turvallisuutta.

Nyrkki 2

Jos kätesi näyttää nyrkissä tältä, olet ulospäinsuuntautunut. Rehellisyys on sinulle kaikki kaikessa ja kerrot aina rehellisesti tunteistasi. Uskot itseesi ja sinulla on korkeat tavoitteet ja unelmat, joiden toteuttamiseksi olet valmis laittamaan itsesi likoon. Samaan aikaan osaat myös olla kiitollinen kaikesta siitä, mitä sinulla jo on.

Rehellisyytesi voi myös olla taakka, koska vaikka ympäristösi yleensä arvostaa sitä, mutta se voi myös tuntua pelottavalta joidenkin mielestä.

Nyrkki 3

Puristatko nyrkkiäsi siten, että peukalo jää nykrin sisään? Siinä tapauksessa olet kiltti ja rauhallinen sielu. Olet herkkä ja hyvin varovainen sen suhteen, kenet päästät lähellesi ja pidätkin yleensä suhteellisen matalaa profiilia.

Läheiset ystäväsi ja perheesi kuitenkin tietävät, että voit myös olla todella olet hauska tyypp jota ei haittaa olla juhlien keskipiste – kunhan olet seurassa, jossa tunnet olosi turvalliseksi. Sinulla on muutamia, mutta hyvin läheisiä ystäviä, joiden vuoksi tekisit mitä vaan.

Millainen on nyrkkisi? Pitikö kuvaus paikkansa?

Jaa tämä artikkeli, niin saamme tietää pitääkö teoria paikkansa muidenkin kohdalla!