Nämä 5 vaatimusta saivat vieraat kaikkoamaan häistä – morsian vaati yli 1000€ kaasolta

äät on tärkeä tilaisuus paitsi onnelliselle pariskunnalle, myös kaikille omaisille ja ystäville.

Häiden suunnittelu ja odotukset täydellisestä päivästä kuitenkin saattavat tuoda esiin astetta rumempia puolia ihmisistä.

Näin kävi eräälle Reddit-foorumin käyttäjälle, jonka oli määrä olla morsiusneito ystävänsä Lauran tulevissa häissä.

Hän kertoi, kuinka hän oli alun perin innoissaan, kun hänet valittiin morsiusneidoksi Lauran ja Jamesin häihin, jotka on määrä juhlia huhtikuussa 2024.

”Hänen sulhasensa on hieno mies”

”Olen tuntenut hänet yliopistosta asti, ja hänen sulhasensa ”James” on hieno mies, joten suostuin iloisena. Aloimme suunnitella kaikkea ja järjestimme useita tapaamisia varmistaaksemme, että olemme kaikki olivat ajan tasalla kaikista suunnitelmista”, naisen viesti alkaa.

”Hän on hyvin siisti ihminen ja todella järjestelmällinen. Hän teki kaikille viidelle morsiusneidolle ja kaasolle kansion velvollisuuksista, ja laitamme sinne tietoja häistä ”tulevaisuutta varten” (hän ​​haluaa meidän käyttävän sitä oppaana omissa häissämme, jos emme ole naimisissa) . Pidämme kirjaa tapaamisista, myyjistä jne.”, hän jatkaa.

Seuraavaksi hän kertoo, että kansio sisälsi tietoa häihin liittyviä tapahtumia (kuten polttariteista) koskevan osion, jossa oli luettelo hyväksyttävistä lahjoista kullekin tapahtumalle. Hän selittää, että polttarit ”vaativat vähintään 100 dollarin arvoisen lahjan ja siihen kuuluu laukkuja, kenkiä, vaatteita jne.”

Ongelmat eivät kuitenkaan jääneet tähän, vaan morsiusneito kertoo, että morsian oli esittänyt erityisiä pyyntöjä myös koskien vieraidensa ulkonäköä.

Luotto / Shutterstock.

Morsian antoi listan vaatimuksia vieraidensa ja morsiusneitojen ulkomuotoon liittyen. Listalla kiellettiin näkyvät tatuoinnit (ne täytyi peittää meikillä takkien tai pitkien hihojen sijaan), ei kampauksia, joissa oli ajeltuja sivuja, vaaleita tai mustia hiuksia, ammattilaisen leikkaamat hiukset ja tekemät meikit, manikyyrit ja pedikyyrit ja morsiamen hyväksymän kynsiteknikon toimesta. Lisäksi mekot saivat olla maksimissaan M-kokoa, ei koruja, ei silmälaseja, ei näkyviä arpia eikä ruskeita silmiä (vieraiden tuli käyttää sinisiä piilolinssejä). Kaikki tuli maksaa omasta taskusta.

Kamelin selkä katkesi

Kamelin selän kuitenkin katkaisi lopulta 14-sivuinen sopimus, jonka morsian luovutti morsiusneitoille. Tähän sopimukseen sisältyi hämmästyttäviä sääntöjä, kuten esimerkiksi suostuminen olemaan tulematta raskaaksi ja sitoutuminen osallistumaan kokouksiin ja tapahtumiin. 

”Meidän on otettava jatkuvasti kuvia, jotta joku voi tehdä valokuva-albumeja kaikesta. Jokaisen tulee suunnitella tapahtuma, joka ei ole hänen tai kenenkään muunkaan kotona.”

”Ruoat ja juomat on oltava tarjolla. Noudatamme myös kunkin tapahtuman lahjavaatimuksia. Sopimuksen noudattamatta jättäminen voi johtaa sakkoon tai häihin kutsumisen irtisanomiseen.”

Viesti päättyy siihen, että nainen sanoo: ”En osallistu näihin häihin. Hän on vihainen, mutta minua ei kiinnosta.”

Pöyrityneet käyttäjät

Ihmiset ryntäsivät sankoin joukoin ilmaisemaan mielipiteensä, ja yksi henkilö kirjoitti: ”Tämä ei ole ensimmäinen kertomus hirviömorsiamesta, jonka olen lukenut, jossa morsiusneidoilla täytyy olla tietty hiusten ja silmien väri.”

Joku muu lisäsi: ”Olen itse asiassa nähnyt melkoisen monen hirviömorsiamen haluavan morsiusneidoilleen värillisiä piilolinssejä… jotta kaikki näyttävät samanlaisilta, kuten Barbiet. Heillä kaikilla piti olla olkapäille ulottuvat vaaleat hiukset.”

Toinen henkilö kertoi: ”Joo, jokainen, joka kutsuu minut häihinsä, saa osallistumisena. Se siitä. Jos olen hääjuhlissa, käytän heidän haluamaansa kravattia ja ehkä joitain henkselitä. Se siitä. En ole nukke, jonka kanssa he voivat leikkiä. Ja ihmisten pyytäminen peittämään tatuointinsa on aivan he*vetin rumaa.”

”Kukaan ei kerro minulle, mikä on sopivaa MINUN keholleni. Kukaan ei sano minulle, mitä teen hiuksilleni. Kenenkään ei pitäisi koskaan maksaa tuhansia ollakseen mukana häissä. Morsiusneitoja ei varmasti kohta ole jäljellä”, toisessa kommentissa luki.

Mitä mieltä olet tästä tilanteesta? Kerro meille kommenteissa!