Nainen huomasi pervon yksityiskohdan kirkon maalauksessa – Marian ele rikkoo kaikkia 10 käskyä

Kirkot ovat kauniita rakennuksia jotka usein ovat satoja vuosia vanhoja ja täynnä upeita maalauksia katoissa ja ikkunoissa. 

Näitä maalauksia tarkastelemalla voi kerrata ja oppia tarinoita Raamatusta. Englantilainen Rosie kuitenkin hoksasi maalauksen, joka kertoo pääsiäiskertomuksesta hiukan totutusta eroavaa versiota, kirjoittaa The Mirror.

Ollessaan jumalanpalveluksessa, kuten joka sunnuntai, huomasi muuan brittinainen yhtäkkiä jotain hyvin syntistä kirkon sisustuksessa. Kirkko, kuten monet muutkin kirkot, oli täynnä kaikenlaista taidetta. Mutta hänen katseensa pysähtyi tiettyyn yksityiskohtaan kirkon ikkunan lasimaalauksessa.

Mitä Maria oikein tekee?

Maalauksessa näemme Jeesuksen makaamassa Marian sylissä, mutta näyttää erehdyttävästi siltä, ​​että Maria pitelee Jeesuksen jäykkää penistä.

Viserrys

Levisi kulovalkean tavoin

Rosie tietenkin otti kuvan otti syntisestä Jeesuksesta ja Mariasta ja julkaisi sen Twitterissä tekstillä: ”Mitä Maria oikein pitää kädessään?”

https://twitter.com/Rosievix/status/1196106822001844224?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1196106822001844224%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.grinebibelen.dk%2Fnyheder%2Fser-fraek-detalje-i-kirkemaleriet-marias-perverse-gestus-bryder-alle-de-10-bud%2F

Ei ole yllättävää, että kuva levisi nopeasti ympäri maailman ja nyt tuhannet ihmiset nauravat hauskalle kuvalle. 

LUE MYÖS: Vitsi: Jukalla alkoi yhtäkkiä seisomaan saunassa – törmäsi naiseen ja sai elämänsä shokin

jaa tämä artikkeli, jotta ystäväsikin pääsevät nauramaan tänään!