Nainen meni naimisiin aaveen kanssa, joka antoi hänelle ”järisyttäviä orgasmeja” – nyt 41-vuotias etsii uutta, seksikästä henkeä

Kukaan ei voi todella hallita, keneen rakastuu, se vain tapahtuu. Perhoset alkavat lepattaa vatsassa ja posket helottaa punaisena.

Tunteilleen ei yksinkertaisesti voi mitään.

Useimmat meistä kuitenkin rakastuvat muihin, eläviin ihmisiin.

Mutta Brocarden, 41, tilanne on erilainen. Hän rakastui aaveeseen, jonka kanssa meni naimisiin.Avio-onnea ei valitettavasti kuitenkaan kestänyt vuottakaan ennen kuin Edwardon petti ja parsikunta erosi.

Onneksi Brocarde on valmis kiipeämään takaisin luurankohevosen selkään ja etsii nyt uutta aavetta rinnalleen, kirjoittaa Daily Star.

Hyvissä nauruissa emme kirjoita vain asioista, jotka saavat lukijamme nauramaan. Haluamme myös antaa tilaa ja näkyvyyttä ihmisille, jotka ovat valinneet elää omannäköistään elämää – meidän mielestämme kaikki ihmiset ovat saman arvoisia ja heitä tulee kunnioittaa elämäntyylistä riippumatta!

Brocardesta tuli tunnettu 38-vuotiaana, kun hän paljasti olevansa kiihkeässä suhteessa Edwardo-nimisen viktoriaaniseen sotilaan aaveen kanssa.

Näin he tapasivat

Pari tapasi eräänä yönä, kun Brocarde oli kotona eikä saanut unta ukkosen takia. Silloin Edwardon haamu ilmestyi hänelle. Sotilas oli kuollut 35-vuotiaana pudotessaan kaivoon. 

Lempi roihahti heti.

– Yhtäkkiä tunsin lämmön, joka levisi sydämeni ympärille, se oli kuumaa. Sitten lämpö levisi koko kehoon. Koko huone kylmeni, nousin istumaan sängyssä ja tärisin hallitsemattomasti. Tunsin jonkun olevan siellä, mutta en nähnyt mitään, mutta kun yritin sytyttää lampun, tunsin käden pysäyttävän minut ja kuiskauksen, joka sanoi ”rakastan sinua”. Koko ruumiini tärisi, Brocarde kertoi Ladbiblelle tuolloin.

Suhde oli Edwardon pulssin puutteesta huolimatta erittäin tulinen.

– Intiimi hetkemme ovat erittäin voimakkaita, hän antaa minulle orgasmeja jotka tuntuvat luihin ja ytimiin asti. Minulla on hyvä ja turvallinen olo hänen seurassaan ja voin todella olla oma itseni, Brocarde iloitsi Ladbiblelle.

Suuret häät

Halloweenina 2022 pariskunta asteli alttarille ja sanoi toisilleen ’tahdon.’.

Brocarden mukaan häävieraat olivat useita kuuluisia haamuja, heidän joukossaan Elvis Presley, Marilyn Monroe sekä Henrik VII.

Valitettavasti avio-onnea kesti vain puoli vuotta…

Meni manaamiseen

Syynä eroon on se, että Brocarde kokee Edwardon tyhjentäneen häneltä energiansa ja olleen uskoton.

– Se oli välillä ylivoimaista. Aliarvioin hänen vahvaa läsnäoloaan ja olin luultavasti hieman naiivi ennen häitä, Brocarde kertoi tuolloin Daily Starille.

Joten miten eroat haamusta? Tietysti manaajan avulla. 

Nyt Brocarde etsii nyt uutta, kuumaa henkeä.

Uusia haamuja jahtaamassa

Brocarde toimii nyt ”yliluonnollisena etsivänä” ja on jo tavannut alkoholistipaholaisen ja paholaisen.

– Tapaan henkiä säännöllisesti. He näyttävät vetoavan minuun, Brocarde kertoo Daily Starille.

Mitä ajattelet tästä?