Päivän haaste: Yritä katsoa tämä video nauramatta – et takuulla onnistu

Kun kuulet jonkun tai muutaman ihmisen nauravan ääneen, on melkein mahdotonta olla innostumatta, ja sehän on aivan mahtavaa.

Nauraminen, mieluiten sydämellisesti ja kovaan ääneen, on niin vapauttavaa! Tämä alla oleva video on saanut jo miljoonat nauramaan – yritä itse olla nauramatta kun katsot sen, mutta tuskin onnistut!

Kun katsoo uutisia, maailman voi tuntua todella synkältä ja ahdistavalta. Sotaa, luonnonkatastrofeja, sukupuuttoon kuolevia lajeja, alati kallistuvat hinnat… Tosiasia kuitenkin on, ettemme yksin voi tälle kaikelle mitään vaikka järkevien ja kestävien kulutusvalintojen tekeminen sekä myötätunnon opetteleminen ovatkin hyvin tärkeitä asioita.

Siksi on tärkeää muistaa nauraa, kun siihen tarjoutuu tilaisuus.

Nauru synnyttää naurua

Kovat, hieman oudot naurut, jotka saavat sinut kiinnittämään huomiota niihin, ovat usein niitä kaikista tarttuvimpia nauruja.

Pelkästään niiden kuuleminen saa todella hyvälle tuulelle – vaikka ei edes tiedä, mikä tässä nyt on niin pirun hauskaa.

Kuvan lähde: Youtube

Se kun meillä on hauskaa yhdessä, se on hauskinta.

Kukapa ei muistaisi tilanteita, jossa sinä ja ystäväsi ette pystyneet pidättämään naurukohtausta ja nauroitte nauramistanne kunnes molempien vatsat olivat kipeät.

Yritä olla nauramatta

Joku on koonnut ”maailman hauskimman naurut” yhdelle videolle.

Varsinkin tämä hieman vanhempi herrasmies, joka esiintyy 1 minuutin kohdalla videota, on aivan ihana – ja monet tämän nähneet uskovat, että hän ansaitsee maailman tarttuvimman naurun tittelin.

Kuvan lähde: Youtube

Katso nyt tämä vido itse – ja yritä olla nauramatta. Se on melkein mahdotonta!

Varmasti tämä upea video sai sinut hyvälle tuulelle? Paina nyt JAA-painiketta, jotta ystäväsikin saavat nauraa!