Pariskunta yritti pitkään tuloksetta saada lasta – lopulta lääkäri sai selville heidän intiimin virheensä

Monien pariskuntien suurin unelma on saada lapsi. Joillekin se tuntuu käyvän liiankin helposti ja joillain lasta ei vaan meinaa tulla.

Suurin osa kuitenkin tietää, miten raskaus laitetaan aluille.

Jos kuitenkin tieto jokin lapsentekoprosessin teknillisemmästä puolesta uupuu pariskunnalta, ei lasta oikein vaan voi saada aluilleen…

Lue myös: Isä järkyttyi tyttären asusta – hänen nerokas opetuksensa on saanut miljoonat ulvomaan naurusta

Lue myös: Miestä syytettiin myymälävarkaudesta – kun myyjä tajusi intiimin virheensä, hän halusi vajota maan alle

Kysykää vaikka tältä kiinalaispariskunnalta, joka kokonaiset neljä vuotta yritti ja yritti saada lasta. Daily Mailin mukaan he harrastivat runsaasti seksiä, eivätkä kerta kaikkiaan käsittäneet, miksei vaimo tullut raskaaksi.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Kuvituskuva. Lähde: Pxhere

Eivät koskaan harrastaneet vaginaalista yhdyntää

Loppujen lopuksi pariskunta päätti hakea ammattiapua ongelmaansa, joka oli saanut sukulaisetkin huolestumaan.

Lääkäri teki muutamia testejä, mutta kaikki vaikutti olevan kunnossa lukuunottamatta sitä, että vaimo valitti yhdynnän usein olevan kivuliasta hänelle.

Lopulta selvisi, että neljän vuoden yhteiselonsa aikana pariskunta oli harrastanut ainoastaan anaaliyhdyntää. He olivat luulleet sitä oikeaksi tekniikaksi lapsensaantiin.

– Kumpikaan ei tiennyt miten nainen tulee raskaaksi. Pariskunta, jossa molemmilla on niin puutteellinen seksuaalikasvatus on todella poikkeuksellinen, kommentoi tohtori Liu Hongmei.

Olivat todella kiitollisia

Niinpä tohtori passitti pariskunnan takaisin kotiin – mukanaan ohjeet miten (ja mitä kautta) siunattuun tilaan oikeaoppisesti päästään.

Eikä aikaakaan, kun vaimo oli raskaana!

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Kuvituskuva. Tämä ultraäänikuva ei liity tapaukseen. Lähde: Flickr

Tulevat vanhemmat olivat niin innoissaan, että lähettivät tohtorille kiitoksena elävän kanan ja 100 tuoretta kananmunaa, kertoo Guiyang Evening Post.

– Parin lapsettomuus oli aiheuttanut heille suurta surua ja tuskaa, tohtori Liu Hongmei toteaa.

Jos ei tiedä kukista ja mehiläisitä, on vaikea saada pulla uunniin! Hyvä, että pariskunta lopulta sai kovasti toivomansa lapsen ja oikeaa informaatiota tekoprosessista…

Jaa tämä hauska artikkeli myös ystävillesi!