Professori: Miesten pitää juoda olutta kavereiden kanssa 2 kertaa viikossa – terveytensä takia

On aina mukavaa viettää aikaa perheen kanssa. Mutta jos sinulla on (tai olet) parisuhteessa, tiedät, että tarvitset myös aikaa poissa kotoa.

Aikaa, jota vietät esimerkiksi ystäviesi kanssa.

Nyt se on myös tieteellisesti todistettu. Uuden tutkimuksen mukaan miehet tarvitsevat aikaa poissa kotoa kahdesti viikossa, ja silloin heidän tulisi juoda olutta ystäviensä kanssa. Asiasta raportoi UPI.

On aina hauskaa juoda olutta ystävien kanssa, ja mikäs sen parempaa nyt kun oin käynyt ilmi, että se on terveydellekin hyväksi.

Professorin johtopäätös

Oxfordin yliopiston professorin Robin Dunbarin mukaan miesten tulisi tavata ystäviään kahdesti viikossa.

Päivittäinen yhteydenpito ystävien kanssa ei ole nykyään niin vaikeaa, kun otetaan huomioon, että melkein kaikilla on älypuhelimet, mutta on myös tärkeää nähdä toisiaan ihan oikeasti.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Shutterstock

“Olut ystävien kanssa”

Ttapaaminen baarissa ovat esimerkkejä hyvistä tavoista viettää aikaa ystävien kanssa.

– Voit rakentaa siteitä ystäviisi monella eri tavoilla. Kaikkea joukkueurheilusta kerskailuun tai oluen nauttimiseen ystävien kanssa perjantai-iltana. Tärkeintä on, että tapaatte kahdesti viikossa ja keksitte tekemistä, professori Dunbar sanoo UPI:lle

Flickr

Tutkimus osoitti, että miehillä, jotka tapaavat ystäviään säännöllisesti, on parempi terveys ja he toipuvat nopeammin sairauksista.

Olitko tietoinen tästä? Paina nyt JAA-painiketta jakaaksesi nämä tärkeät tiedot ystäviesi kanssa!