Ruokakauppa sai tarpeekseen varkaista – uhkaa nyt rangaistuksella, joka sai tuhannet nauramaan ääneen

Myymälävarkaudet ovat jatkuva vitsaus kaikille kauppojen omistajille. Omistajat pystyttävät peilejä ja valvontakameroita, mutta se harvoin hillitsee pitkäkyntisiä.

Luovassa ja erittäin hauskassa yrityksessä pysäyttää myymälävarkaat, keksi muuan tukholmalaiskauppa näppärän ratkaisun.

Monet koululaiset kaupassa

– Meillä käy paljon koululaisia, ja kerran kun tulin töihin, karkkihylly oli täysin tyhjä, kun he olivat olleet täällä lounastunnilla, myymäläpäällikkö Angelica Fantenberg päivittelee Expressenille.

”Varoita heitä hauskalla tavalla”

Niinpä Angelica päätti kirjoittaa asiakkaille varoituksen, joka ei jäisi huomiotta.

– Ajattelin: ”Kuinka voin varoittaa heitä hauskalla tavalla?”. Sain idean Internetistä, mutta kirjoitin oman muistiinpanoni ja ripustin sen, hän kertoo Expressenille.

Lapussa lukee näin:

Voita ILMAINEN matka poliisiautolla! Voit osallistua varastamalla tästä kaupassa! SANO HEI KAMERAALLE!

– Olen nähnyt ihmisten nauravan sille, ja se olikin sellainen reaktio, jota hain. Myös lasten mielestä se on hauska, kertoo myymäläpäällikkö.

”Ei hauskaa heille”

Ylistetty lappu antoi nopeita tuloksia.

Angelica Fantenberg uskoo, että ne, jotka usein varastavat, eivät ole täysin tietoisia siitä, että heidän tekonsa todella on rikos.

– Kun meillä on vartijoita, jotka saavat jonkun kiinni, poliisi ja vanhemmat tulevat tänne. Varkaille se on tietysti ikävää ja jos he ovat yli 15-vuotiaita, ei ole hauskaa saada merkintää rekisteriin. Huomautus on myös heidän vuokseen sillä pidän lapsista, kun he ovat täällä eivätkä varasta, hän kiteyttää.

Olipa nerokas lappu – ja hauskaa, että se antoi tuloksia!

Paina nyt JAA-painiketta, jotta ystäväsikin näkevät tämän!