Tämä 22-vuotias ei saa töitä – valtavan jättisiittimensä takia: ”Työnantaja luuli, että minulla seisoi”

Moni varmasti toivoo, että heillä olisi isompi penis.

Lontoolaisen King’s College -yliopiston tutkijat totesivat, että keskivertopenis on 13,12 senttiä pitkä erektiossa ja sen ympärysmitta on 11,66 senttiä. Velttona keskivertopenis on 9,16 senttiä pitkä ja sen ympärysmitta on 9,31 senttiä.

Tutkimus tehtiin vuonna 2014 ja siinä koottiin tulokset 20 eri tutkimuksesta, joissa oli mitattu kaikkiaan 15 521 miehen peniksen koko. Mukana oli miehiä 16 maasta.

Mutta onko elämä erityisen suuren siitteimen kanssa sitten pelkkää juhlaa? Ei kaikille, eikä varsinkaan 22-vuotiaalle Joelle Englannista.

Joella on niin iso penis, että hänet hylättiin työpaikan takia, kertoo uusi dokumentti, jossa hän näytteli miehistä, joilla on valtava penis.

Lue myös: Roberto nousi maailmankuuluksi valtavan kalunsa takia – sitten totuus hänen 48 cm miehuudestaan paljastui

Lue myös: Nälkäinen isä asetteli välipalaa pieniin kulhoihin – kun tytär tuli kotiin hän huomasi tämän intiimin virheen

Lue myös: Vaimo valitti vatsakipuja – lääkärin löydökset hänen sisältään saivat miehen oitis vaatimaan avioeroa

My massve cock, eli vapaasti suomennettuna eli Massiivinen munani, on ei-niin-mielikuvituksellinen nimi brittiläiselle dokumenttisarjalle miehistä, joilla on epätavallisen suuret sukuelimet.

”Työnantaja luuli, että minulla seisoi”

Yksi dokumentin osallistujista on dokumenttia kuvattaessa 22-vuotias Joe. Hänen peniksensä on hieman yli 24 senttimetriä pitkä ja niin paksu, ettei hän itsekään saa käsiään sen ympärille.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Kuvan lähde: Youtube

Voisi ehkä kuvitella, että valtava jättisiitin olisi pelkkä plussa, muta tosiasiassa siitä on ollut Joelle haittaa. Työhaastattelussa hänelle esimerkiksi sanottiin, ettei hän saisi työtä ”sopimattoman käytöksen vuoksi”.

– He sanoivat minun olevan hyvä ehdokas muuten, mutta he luulivat, että minulla seisoi koko haastattelun ajan, Joe päivittelee dokumentissa.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Kuvan lähde: Youtube

Erikoiset alushousut

Riippumatta siitä, mitä vaatteita Joe käyttää, hänen jättipeniksensä ääriviivat näkyvät, ja hänen on käytettävä alushousuja, joiden etuosassa on ylimääräistä kangasta, jotta koko paketti mahtuu.

Joe on taiteilija ja dokumentissa pääsemme näkemään, kuinka hän hyödyntää synnyinlahjaansa taiteessaan.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Kuvan lähde: Youtube

Katso alta dokumentti Joesta:

Mitä tunteita tämä herätti sinussa? Osallistu keskusteluun Facbookin kommenteissa.