Teinit heittelivät poliisiautoa mudalla – sitten räkänokat saivat opetuksen, joka ei unohdu ihan heti

Hölmöily kuuluu nuoruuteen. Silloin on kroppa täynnä hyrrääviä hormoneja, ja alistuu ryhmäpaineelle – teini-ikäisyys ei yksinkertaisesti ole mitään ruusuilla tanssimista.

Mutta tärkeintä on, että virheistä oppii, jottei toistaisi niitä. Joskus sitä tarvitsee pientä apua aikuisilta, jotta viesti menee kunnolla perille.

Hyvä esimerkki ovat nämä kaksi 16-vuotiasta brittinuorta, jotka heittivät mutaa ohi ajavaa poliisiauto päin. Tapauksesta uutisoi British Metro.

Oli sunnuntai-ilta, kun kaksi 16-vuotiasta neropattia päättivät paremman tekemisen puutteessa heitellä mutaa poliisiauton päälle.

Pesty hammasharjoilla

Autossa oleville poliiseille ei ollut onneksi tuottanut ongelmia käsitellä näitä kahta pikku vandaalia, vaan he löysivät itsensä alta aikayksikön paikalliselta poliisiasemalta Peterleessä, Sunderlandissa.

Kun raportti yleisen järjestyksen häirinnästä oli laadittu, päättivät poliisit vielä määrätä teineille lisärangaistuksen.

Poliisi soitti heidän vanhemmilleen ja kertoi, mitä oli tapahtunut. Vanhempien täytyi tuoda poliisiasemalle hammasharjat, joilla poikien sitten tuli kuurata aseman ajoneuvoja.

LUE MYÖS: Tässä on 13 maailman surkeinta työpaikkaa – numero 3 on aivan käsittämätön

Kuva: Twitter

”Voivat ajatella virheitään”

Viime viikolla poliisi julkaisi kuvan puhtauttaan hohtavista autoista, joka sai kaupungin asukkaat hurraavat.

– Liikkuvien ajoneuvojen häiritsemisellä voi olla vakavia seurauksia. Tämä olikin näille pojille mahdollisuus kantaa tekojensa seuraukset, mutta myös meille tilaisuus jutella hieman poikien kanssa ja yrittää ohjata heitä oikealle polulle, selittää konstaapeli Emma Kay Metrolle.

Poikien vanhemmat tukivat poliisien päätöstä täysin.

Jaa tämä artikkeli, jos poliisi teki mielestäsi oikein!