Uusi tutkimus: Miehen ”koon” voi päätellä pelkkien kasvojen perusteella – yllättävä yhteys myös vaurauteen

Mitä kaikkea peniksen koon perusteella voidaankaan päätellä? Häkellyttävän paljon, kertoo uusi japanilaistutkimus, utisoivat New York Post ja Daily Mail.

Ensinnäkin yksi osa kasvoja antavaa osviittaa peniksen koosta. Arvaatko mikä?

Kyseessä on nenä, mikä tavallaan tuntuu loogiselta – molemmat kun ovat ulokkeita.

Lue myös: Vaimo valitti vatsakipuja – lääkärin löydökset hänen sisältään saivat miehen oitis vaatimaan avioeroa

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

– Selvisi, että niillä miehillä, joilla oli suuri, noin 5,6-senttinen nenä mitattuna silmistä sieraimiin, todella oli suurempi peniskin – noin 13,42-senttinen. Jos nenä oli pienempi kuin 4,5 senttiä, venytetty penis oli korkeintaan 10,37-senttinen, kirjoittaa MTV Uutiset.

Tutkimus tehtiin tarkastelemalla 126 hiljattain menehtyneen keski-ikäisen penistä.

Yhteys myös vaurauteen

Nyt kun osaamme päätellä peniksen koon kasvojen perusteella, voidaan miettiä mitä tehdä tällä tiedolla.

Kaikkien onnenonkijoiden iloksi (ja ehkä vähän pettymykseksikin) OnlyBuy:n tekemä kysely kertoo, että peniksen koko korreloi palkkakuitin suuruuden kanssa. Kenties harmillisempi aspekti on, että suurimmilla tienaajilla oli yleensä pienemmät hepit.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Tähän lopputulokseen päästiin kysymällä 997 vastaajalta kysymyksiin, jotka koskivat työtä, palkkaa ja sukukalleuksien kokoa, raportoi The Sun.

Upea tutkimus havaitsi, että miehet, joiden pikkukaverit olivat noin 18-20 cm, ansaitsivat keskimäärin 34 400 euroa ja 50 300 dollaria vuodessa.

Sen sijaan miehet, joilla oli reilun 7 cm penis, eli mikropenis, saivat keskimäärin noin 74 000 euron vuositulot. He myös saivat huomattavasti todennäköisemmin ylennyksiä.

Big One -sivuston teettämän tutkimuksen mukaan 20 cm on kuitenkin optimaalinen naisen tyydyttämiseen – joten joka koossa on hyvät puolensa.

Lue myös: Mies sai tarpeekseen ruokaa varastavasta kämppiksestään – viritti ”rotalle” nerokkaan ansan