Uusi tutkimus: Miehet, joilla on kaljamaha ovat parempia sängyssä

Olen sitä mieltä, että jokaisen pitäisi olla ylpeä kehostaan. Laiha, lihava, lyhyt, pitkä, karvainen tai karvaton – olemme kaikki kauniita omalla ainutlaatuisella tavallamme. Lisäksi se vain on niin, että erilaisuus eroja tekee maailmasta jännittävän ja värikkään.

Miesten kehossa keskustellaan kuitenkin usein siitä, onko koolla väliä.

Keskustelussa keskitytään yleensä siihen jalkojen välissä olevaan – siihen, onko ”taikasauvan” koolla merkitystä seksielämän kannalta.

Mutta tutkijat ovat nyt havainneet, että ensisijaisesti toisen ruumiinosan koko määrittää, onko joku hyvä rakastaja.

Koolla on väliä – mutta tosiasiassa vatsasi koko on se joka määrittää, oletko hyvä sängyssä.

Kestää 5 minuuttia pidempään

Kayserin Erciyesin yliopiston tutkijat ovat vertailleet miesten painoindeksiä ja sängyssä suorituksen välistä korrelaatiota monivuotisessa tutkimuksessa.

Tulos oli hienoinen järkytys tutkijoille. Kävi ilmi, että ylipainoiset, mahakkaat miehet kestivät keskimäärin viisi minuuttia pitempään yhdyntää kuin laihemmat toverinsa.

Twitter/@agnesbirta97

Ja viisi minuuttia on aika pitkä aika tässä yhteydessä! Joillekin viisi minuuttia tarkoittaa jopa neljää yhdyntää yhteensä, jos katsoo keskivertoyhdynnän kestoa!

Tutkimukseen osallistui yhteensä 200 miestä, ja tutkijat tulivat siihen tulokseen, että miehet, joilla on korkea BMI, kestivät sängyssä keskimäärin 7,3 minuuttia.

Pixabay

Laihemmat miehet kestivät keskimäärin vain 2 minuuttia yhdyntää – ja he kärsivät myös todennäköisemmin ennenaikaisesta siemensyöksystä.

Tutkijat uskovat, että yksi selitys suurivatsaisille miehille, joilla on huomattavasti parempi seksuaalinen kestävyys, on se, että enemmän vatsarasvaa tarkoittaa suurempaa määrää estradiolihormonia – joka on naissukupuolihormoni, joka auttaa estämään orgasmin.

Joten syökää kaikki pojat ja miehet – pian kukaan ei halua harrastaa seksiä miehen kanssa, jos hänellä ei ole kunnon mahaa!

Älä epäröi jakaa tätä ihanaa uutista kaikille ystävillesi!