Veronikaa, 26, nettikiusataan, koska hän on ”liian seksikäs” – katso nyt, kun hän riisuu kylpytakkinsa

Se, miltä näytämme, ei ole meidän valintamme. Toki voi treenata, syödä oikein, meikata tai jopa mennä leikkaukseen muuttaaksesi ulkonäköäsi, mutta mitä tahansa teemmekin, ulkonäkömme tulee enimmäkseen geeneistämme.

Jotkut ovat lyhyitä, jotkut ovat pitkiä, joillakin on suuret korvat, jotkut ovat hoikkia ja jotkut ovat hieman pyöreämpiä – niin se on ja se on aivan upeaa!

Olemme kaikki ainutlaatuisia olentoja ja ulkonäöstä riippumatta ei pitäisi joutua kestämään kiusaamista tai häirintää. Ei vaikka olisit ”liian kaunis” – kuten 26-vuotiaan Veronika Rajekin tapauksessa.

Veronika Rajek on 26-vuotias slovakialainen malli, joka matkustaa ympäri maailmaa ja tekee mallin töitä. Mutta elämä mallina ei ole aina hauskaa, sillä häntä myös kiusataan ulkonäkönsä takia.

Ilmiantavat hänen profiilinsa Instagramistaan

Vernoikalla on Instagramissa yli miljoona seuraajaa ja hän kertoo The Mirrorille, että ihmiset ilmoittavat usein Veronikan Instagram-tilin feikiksi – tämän ulkonäön takia.

– Ihmiset eivät usko, että olen todellinen. Se on epäreilua, koska muut ihmiset saavat pitää tilejään rauhassa, mutta minun tilini suljetaan, Veronika sanoo The Mirrorille.

Monet naiset lähettävät ilkeitä kommentteja ja viestejä, joissa he syyttävät Veronikaa leikkauksesta ja erilaisten filttereiden käytöstä, minkä Veronika kiistää.

– Minulle ei ole tehty leikkauksia, joskus käytän suodatinta, joka saa ihon näyttämään sileämmältä, siinä kaikki, Veronika tilittää.

Todisti, että rinnat ovat oikeat

Päättääkseen pääosin Veronikan rintoja koskevista syytöksistä kauneusleikkauksista hän meni lääkäriin, joka tutki hänen rintansa ultraäänellä.

Lääkäri yllättyi kuinka hyvin muotoillut Veronikan rinnat olivat, mutta antoi lausunnon jonka mukaan ne tosiaan ovat ehtaa luomua.

Tässä hänen todisteensa:

Kiusattiin lapsena

Veronika tuli murrosikään myöhään ja eli pitkään kehossaan komplekseissa, mikä sai hänen luokkatoverinsa kutsumaan häntä ”kirahviksi” ja että hän näytti työpöydältä.

– Sain rinnat vasta 17-18-vuotiaana ja treenasin paljon teini-iässä, joten nyt rinnat ovat sen muotoisia kuin ne ovat, Veronika kertoo The Mirrorille.

Hyvien geenien lisäksi Veronika treenaa viisi kertaa viikossa eikä juo alkoholia.

Veronika haluaisi saada ihmiset miettimään kahdesti, ennen kuin he kommentoivat ilkeästi jonkun kuvia ulkonäöstä riippumatta.

– Jos tunnet itsesi kauniiksi, olet kaunis ulkonäöstä riippumatta, sanoo Veronika joka kuitenkin haluaa suurin elkein profiilissaan kertoa edustavansa Fashion Nova -pikamuotiyritystä, joka sekä tuhoaa planeettaa, että maksaa niin pientä palkkaa työntekijöilleen, että sisäisestä kauneudesta ollaan kaukana.

Jaa tämä artikkeli!