18-vuotias Ella esitteli ylpeänä uutta asuntoaan – siitä kuitenkin paljastui intiimi yksityiskohta, joka sai kaikki punastumaan

On tiettyjä asioita, joista ei yleensä halua puhua vanhempiensa kanssa. Etenkin teini-ikäisenä kaikki muuttuvaan kehoon liittyvä usein nolostuttaa.

Tietysti tämä synnyttää monia hauskoja ja kiusallisia tilanteita, varsinkin kun toinen osapuoli ei oikein ymmärrä, miksi se on noloa.

Mutta jossain vaiheessa vanhemman on silti hyväksyttävä se, että lapsista tulee lopulta aikuisia ja joskus sattuu virheitä, jotka muistuttavat vanhempia siitä, että lapsi on jo kasvanut aikuiseksi – juuri niin kävi silloin, kun silloin 18-vuotias Ella oli aikeissa näyttää uutta asuntoaan äidilleen.

Muutto ensimmäistä kertaa kotoa on erityinen hetki. Ensimmäistä kertaa elämässä on seisottava omilla jaloillaan. Maksaa omat laskut, valmistaa oma ruoka ja sisustaa juuri niin kuin itse haluaa.

Kotoa muuttamisessa on sekä hyviä että huonoja puolia. Moni kaipaa perheen luomaa turvallisuutta samalla kun on loputon määrä vapautta, mikä on tietysti hauskaa nuorena.

Esitteli ylpeänä makuuhuonetta

Vanhempana haluaa luonnollisesti varmistaa, että lapsi viihtyy uudessa kodissaan. Niin myös Ellan äiti, kun tytär 18-vuotiaana muutti omaan asuntoonsa.

Mutta äiti sai kuitenkin nähdä uudesta asunnosta vähän enemmän kuin halusi, kirjoittaa Ladbible.

Kun Ella oli siivonnut, hän päätti lähettää rakkaalle äidilleen kuvan juuri siivotusta makuuhuoneestaan.

Ellan saisi kuitenkin katua sitä, sillä kuvaan jäi kiusallinen ja erittäin yksityinen yksityiskohta.

Näetkö mikä se on?

Kuvan lähde: Twitter/@ella_vdm

Ratkaisu

Tarkista alta, mitä punaisen renkaan sisällä on.

Kuvan lähde: Twitter/@ella_vdm

Kyseessä on siis käsiraudat, jotka ovat kiinni sängynpäädyssä. Tietysti niitä oli käytetty seksuaalisessa yhteydessä – mitä Ella ei todellakaan ollut halunnut näyttää äidilleen, mutta nyt hän oli yksinkertaisesti unohtanut poistaa lelunsa näkyvistä.

Ensi silmäyksellä äiti näytti ajattelevan, että huone näytti oikein hyvältä, mutta sitten saapui toinen tekstiviesti – jonka sävy oli hiukan erilainen…

Kuvan lähde: Twitter/@ella_vdm

”Käsiraudat – mitä tämä tarkoittaa?”

”Niin typerä”

Ella jakoi kiusallisen tapauksen Twitterissä ja hauskuutti heti tuhansia ihmisiä.

– Äiti pyysi kuvia uudesta huoneestani. Nyt olen vihdoin lähettänyt yhden. Olen niin tyhmä , Ella kirjoitti.

Sellaista sattuu, onneksi hänellä vaikuttaa olevan kyky ottaa asiast huumorilla. Tehty, mikä tehty – ja nyt sille voi enää nauraa.

Lue myös: Nälkäinen isä asetteli välipalaa pieniin kulhoihin – kun tytär tuli kotiin hän huomasi tämän intiimin virheen

Paina nyt JAA-painiketta, jotta ystäväsikin näkevät tämän!

Ennen kaikkea uskon, että äidit ja tyttäret voivat yhdessä nauraa tälle kiusalliselle tapaukselle!