18-vuotias kiljaisi, kun sai äidiltään lahjaksi ”dildon” – lopulta nolo virhe paljastui

Lahjojen antaminen voi olla vaikeaa, vaikka iän myötä niiden antaminen on melkein hauskempaa kuin vastaanottaminen.

Mutta joskus lahjojen vastaanottavat saattavat olla melkoisia maailmanmestareita sisällön ylianalysoimisessa ja tekevät hätiköityjä johtopäätöksiä siitä, mitä heille on annettu.

Jokin aika sitten silloin 18-vuotias Shelby Donovan sai lahjan rakkaalta äidiltään Kerri Robertsilta. Paketin sisältö kuitenkin aiheutti Yhdysvaltojen New Orleansista kotoisin olevalle teini-ikäiselle sellaisen shokin, ettei hän todennäköisesti koskaan unohda sitä.

Kun hän näki paketin sisällön, oletti Shelby juuri vastaanottaneensa äidiltään vaaleanpunaisen dildon. Seksilelut eivät välttämättä ole sitä, mitä haluaa saada vanhemmiltaan.

Paniikkissa hän julkaisi lahjasta kuvan verkossa, ja pian Shelby olikin saanut satojatuhansia reaktioita. Monet olivat samaa mieltä Shelbyn kanssa siitä, että lahja todella näytti dildolta.¨

Totuus paljastui

Pian nuori nainen kuitenkin huomasi, että kyseessä olikin termoskupin pidike jota käytetään alla olevan kuvan mukaisesti.

Äiti ei ollut ilmeisesti huomannut, että mukinpidike näytti seksilelulta, mutta myöhemmin perhe saattoi onneksi nauraa hauskalle väärinkäsitykselle. 

Vaikka Kerri ja Shelby selvästi rakastavat toisiaan, he näyttävät olevan yhtä mieltä siitä, etteivät seksilelut eivät ole sopiva lahja.

Älä epäröi painaa jaa-painiketta, jos tarina sai hymyn huulillesi!