Nuoripari lähetti kuvan anopille – siitä kuitenkin paljastui intiimi yksityiskohta, joka sai kaikki punastumaan

Sitä haluaa tietysti hyvän suhteen vanhempiensa kanssa – niin omien kuin muiden vanhempien. Elämän pienten mukavien hetkien jakaminen on monille luonnollista. Mutta samalla on rajansa sille, mitä haluaa äidin, isän tai appivanhempien tietävän…

Asun itse eri kaupungissa kuin vanhempani. Siten minulle on tullut erityisen tärkeäksi pitää heihin yhteyttä puhelimitse ja viestein.

Mahdollisuus jakaa ajatuksia ja tapahtumia elämästä perheensä kanssa on jotain, jota arvostan suuresti, enkä ole yksin mielipiteeni kanssa. Samalla on tiettyjä asioita, jotka haluaa pitää hieman yksityisempinä.

Kysy vaikka Maison Vallancelta. Hän oli saanut äidiltään lahjaksi paidan jonka oli sittemmin vahingossa hävittänyt, mistä molemmat olivat hieman pettyneitä. 

Mutta sitten hän pari viikkoa myöhemmin löysi sen!

Tietysti hän halusi kertoa hyvän uutisen rakkaalle äidilleen. Siksi Maison otti paidasta kuvan, kun hänen tyttöystävänsä Meghan makasi leveästi hymyillen ja piteli sitä sängyssä. Sitten hän lähetti kuvan äidilleen, Meghanin anoppille.

Likainen yksityiskohta kuvassa

Maison käytti myös tilaisuutta hyväkseen ja julkaisi kuvan sosiaalisessa mediassa tekstillä: ”Meghan on tässä kuvassa liian söpö että voisin olla julkaisematta sitä!”. Mutta yksi valokuvan yksityiskohta sai hänen ystävänsä punastumaan – ja tuhannet muut nauramaan ääneen.

Vain minuutin kuluttua ystävä kommentoi: ”Saan ehkä katua, että kysyn tätä, mutta köydet…?”.

Koska jos katsot sängyn yläpuolelle, siellä on punainen köysi. Pariskunta on tainnut harrastaa lemmen leikkejä (hieman likaisemman tyyppistä) hetki ennen kuvan ottamista – ja sitten unohtanut poistaa todisteet ennen kuvan ottamista.

Maison ja Meghan ovat kuitenkin päättäneet vain nauraa tälle kaikelle. Noloa toki – mutta tehty mikä tehty.

Useat suuret tiedotusvälineet ovat nyt kirjoittaneet tapauksesta, joka melkein teki heistä paikallisia julkkiksia Tennesseen osavaltiossa.

Jaa tämä artikkeli jos se sai hymyn huulillesi!