Pariskunnan kekseliäs tapa välttää riidat villitsee maailmalla – maksaa vaivaiset 2 euroa

Tiedämme kaikki ne ”turhat” pikkuriidat, jotka tuntuvat jatkuvan ikuisesti ilman ratkaisua.

Varsinkin, kun kyse on jostakin periaatteessa mitättömästä, tilanne voi tuntua toivottomalta.

Pohjois-Carolinasta kotoisin oleva pariskunta, Annie Turner ja Austin Lebeau, ovat keksineet nokkelan ja edullisen tavan lopettaa nämä naurettavat riidat ennen kuin ne ehtivät edes kunnolla alkaa.

Kaikki alkoi vitsistä ystävien kesken, joka muuttui nopeasti Austinin ehdottamaksi vakavaksi ideaksi. Ja mikä parasta, tämä menetelmä on auttanut heitä ratkaisemaan pikku riitansa nopeammin ja säästämään sekä aikaa että hermoja.

Ja hinta koko lystille? Pari euroa.

Nokkela ratkaisu

Nerokas ratkaisu on niinkin yksinkertainen, kuin juhlahatut. Kyllä vain, Austin ja Annie vetävät päähänsä pahviset kartionmuotoiset juhlahatut heti, kun riidan merkit ilmestyvät.

Heidän ystävänsä nauroivat ajatukselle, ettei toista voisi ottaa vakavasti hatun kanssa – ja he olivat oikeassa.

Annie jakoi TikTok-tilillään videon, jossa he molemmat esiintyvät hattu päässä, yrittäen pidätellä naurua. Videosta tuli nopeasti hitti, keräten yli 12,8 miljoonaa katselukertaa.

@annielace73

like genuinely how can you keep arguing in a party hat

♬ original sound – Annie🧚🏼‍♀️

Tämä erikoinen konsti on ollut käytössä viiden kuukauden ajan, ja pariskunta vakuuttaa sen parantaneen heidän suhdettaan merkittävästi.

He ovat myös huomanneet, että hattujen käyttö estää riitojen eskaloitumisen ja auttaa heitä muistamaan arvostuksen toisiaan kohtaan.

Lisäksi Austin paljasti, että Annie pitää kaikkein pahimpia tilanteiden varalta käsillä myös klovnin nenää, jos hatut eivät tehoa.

Jaa tämä artikkeli, jos se sai hymyn huulillesi!