35. viikolla raskaana oleva nainen astelee parketille – katso nyt, kun hän ottaa 1 askeleen vasemmalle

Raskaus vaikuttaa ihmisiin eri tavalla. Jotkut saattavat viettää useita viikkoja vuoteessa ilman mahdollisuutta pitää ateriaakaan alhaalla, kun taas toiset ovat jopa aktiivisempia kuin ennen raskautta.

Monesti tuntuu, että kyse on sattumasta, mutta tietysti sitä toivoo, että raskausaika olisi täynnä iloa ja rakkautta.

Tietysti, kun rinnallasi on tukeva ja auttavainen perhe, kaikki helpottuu! Ihannehan on kuitenkin se, että voi jatkaa elämäänsä suhteellisen esteettömästi, vaikka odottaa lasta.

Sitä se kiistatta näyttää olevan tämän videon naiselle. Hän on raskaana 35. viikolla, mutta ei ole vieläkään lopettanut salsan tanssimista. Sen sijaan hän liukuu lattialla korkokengissä, kauniissa koruissa ja näyttävässä kampauksessa.

Upea tanssi

Baby Center UK:n mukaan tanssiminen on mainio tapa pysyä aktiivisena raskauden aikana. Niin kauan kun poikkeavia terveysongelmia ei ilmene, se on päinvastoin sekä turvallista että hauskaa.

Useimmat tanssit auttavat pysymään joustavana, vahvistavast lihaksia ja parantavat aerobista kuntoa. Tietenkin kannattaa olla varovainen alussa, mutta jos ongelmia ei ilmene, voi helposti lisätä nopeutta ja vauhtia.

On todella upeaa nähdä kuinka odottava äiti liikkuu tällä videolla. Hän todella säteilee ilosta!

Katso uskomaton tanssiesitys alta!

Aivan mahtava! Paina Jaa-painiketta tarjotaksesi ystävillesi ylimääräisen hymyn tänään!