Tuore isä puki vauvan – hänen hulvaton virheensä on naurattanut jo miljoonia

Vanhemmuus on suuri lahja, mutta se tuo mukanaan myös monenlaisia haasteita. Esimerkiksi yöllä herääminen ja vaippojen vaihtaminen – joka ei ole helppoa, jos ei ole sitä koskaan ennen tehnyt...

Tämä isä vaihtoi 10 viikon ikäisen poikansa vaipan ja jakoi sitten kuvan, koska pojan vaate oli hänen mielestään yksinkertaisesti niin mainio; siinä oli kätevä reikä, joka oli tarkoitettu vaipanvaihtoon ja sisäänrakennetut ”lapaset”, jottei vauva raapaisisi itseään.

Mutta kun äiti, Gemma Louise Davis, näki myöhemmin pienen pojan asussaan, hän ei voinut lakata nauramasta. Hänen tilanteesta ikuistama kuvansa on levinnyt ympäri maailman ja saaneet tuhannet ja taas tuhannet ihmiset nauramaan.

Hulvaton virhe

Näin äiti kirjoittaa:

”Mieheni valmisteli 10 viikon ikäistä vauvaamme nukkumaan. Menin alakertaan ja näin hänet puettuna näin. Mieheni sanoi, että hänen mielestään Lennyn body oli upeasti suunniteltu, koska siinä oli ”kintaat, jotka estävät häntä raapimasta itseään ja ”se on helppo avata vaipanvaihtoa varten”.

Anteeksi, mutta en voinut lopettaa nauramista! Hän ei ollut tietoinen siitä, että body oli tosiasiassa ylösalaisin. Olen niin iloinen, että onnistuin saamaan tämän kuvaan.”

My husband got our ten week old baby dressed for bed- I came downstairs to find him dressed like this! My husband said…

Posted by Gemma Louise Davies on Saturday, August 1, 2015

Hauska muisto

En voinut olla jakamatta tätä hauskaa kommellusta kaikkien tuntemieni vanhempien kanssa.

Selkeämpää todistetta siitä, ettei vanhemmuus aina ole helppoa, saa hakea!

Tämä jää varmasti rakkaaksi muistoksi koko perheelle. Varsinkin nyt, kun siitä on tullut maailmanlaajuinen menestys!

Minusta tämä oli aivan ihana! Paina nyt JAA-painiketta, jos olet samaa mieltä ja haluat tarjota muille vanhemmille hyvät naurut tänään!