Aviomies kysyy vaimoltaan kuinka monen miehen kanssa hän on ollut

Onko viisasta kysyä kummpaniltaan kuinka monen kanssa hän on harrastanut seksiä? En tiedä – mutta tämän hauskan tarinan kaveri päätti tehdä juuri niin…

Nuori pari sängyssä loukkaantunut pop-taidetyyliin vektorikuvaksi. Sarjakuvatyylin jäljitelmä. Vastapari sängyssä. Aviopari

Parisuhteen aikana on tiettyjä kysymyksiä, jotka yleensä alkavat mietityttää ennemmin tai myöhemmin. Nämä tiedustelut voivat vaihdella eri skenaarioiden pohtimisesta, kuten mitä kumppani tekisi, jos sinulle tapahtuisi jotain traagista, syvällisempiin ja henkilökohtaisempiin keskusteluihin.

Yksi yleinen kysymys, joka usein nousee esiin parisuhteen alkuvaiheessa on tiedustelu aiemmista romanttisista kokemuksista ​​ja kumppaneiden määrästä.

Se ei ole aina mukavaa keskustelu, mutta sitä tapahtuu usein.

Seuraavan vitsin mies ja nainen kokivat tilanteen, joka vietiin äärimmäisyyteen. Huumorin ymmärtämiseksi on parasta lukea vitsi loppuun asti. Lupaan, että loppuratkaisu saa sinut nauramaan…

Vastanainut pari makaa sängyssä, ja aviomies kysyy uteliaana vaimoltaan, kuinka monen kanssa hänen vaimonsa on ollut aiemmin. Vaimo on kyselystä huolimatta hiljaa, katse kiinnitettynä kattoon.

Aviomies kysyy uudelleen ja vakuuttaa hänelle: ”Kerro vain minulle, se on okei. Kuinka monen miehen kanssa olet ollut?” Edelleen hiljaisuuden vallitessa vaimon katse pysyy katossa.

Ymmärtäessään, että hänen sanansa saattoivat aiheuttaa epämukavuutta, aviomies pyytää anteeksi ja sanoo: ”Olen pahoillani, en halunnut järkyttää sinua. Ajattelin vain, että meillä voisi olla avoin ja luottamuksellinen suhde…”

Silti hänen vaimonsa jatkaa vaitioloaan. Tunteessaan tappion, aviomies myöntää ja sanoo: ”Ei hätää, älä ole järkyttynyt.”

Huolimatta hänen yrityksistään lohduttaa häntä, vaimo ei vastaa. Aviomies, joka on päättänyt kuroa umpeen kuilun, ottaa hänet tiukkaan syleilyyn ja silittää hänen hiuksiaan.

Läheisyyden hetkellä vaimon ajatus näyttää katkeavan. Hän suuntaa katseensa katosta miehelensä ja hänen ilmeensä on nyt turhautunut ja hän puuskahtaa: ”Eikä! Menin sekaisin laskuissa!”

Jaa tämä Facebookissa jotta ystäväsikin saavat nauraa tänään!