Tuhma vitsi: Maajussi käski rengin kammariin virne kasvoillaan – 4 minuuttia myöhemmin hän makaa lattialla itkien

Jos koskaan kaipaa pientä piristystä, on se sydäntalvella.

Oikein mehukkaan tuhman vitsin lukeminen saa ainakin itseni poikkeuksetta hyvälle tuulelle, vaikka ulkona paukkuisi pakkanen ja olisi pimeää.

Lue myös: Vitsi: Jokke tuli kotiin ja löysi vaimonsa hikisenä ja alasti sängystä

Lue myös: Vitsi: Kaljupäinen Kalle pokasi tulikuuman blondin – kun hän riisui housut, kaikki menikin yhtäkkiä päin h*lvettiä

Lue myös: Tuhma vitsi: 4 nunnaa tunnusti syntinsä taivaan porteilla – Jaanan tuhma salaisuus mykisti kaikki

Maanviljelijä Karl oli ollut naimisissa vaimonsa kanssa yli 30 vuotta, ja heidän seksielämänsä oli kuivunut kasaan jo kauan sitten.

Tarvitsi viilennystä

Karlin oli vaikeaa tyydyttää vaimoaan, koska hän usein hikoili ja hengästyi, eikä hän yksinkertaisesti jaksanut niin kauaa, että vaimo oli saanut orgasmin.

Eräänä iltana hän sitten kertoi kaiken läheiselle ystävälleen. Ystävä mietti hetken ja ehdotti sitten jotain Karlille; hän voisi pyytää yhtä maatilan regeistä seisomaan ja heiluttamaan pyyhettä Karlin ja vaimon viereen kun he rakastelivat, jotta Karlille ei tulisi niin kuuma.

Huusi rengille

Muutamaa päivää myöhemmin Karl ja hänen vaimonsa päättivät yrittää harrastaa seksiä. Silloin Karl nappasi ensimmäisestä näkemästään rengistä – todella harteikkaan nuorenmiehen – ja pyysi tätä seuraamaan heitä makuuhuoneeseen.

– Sinun pitää seistä tässä ja tuulettaa minua tällä pyyhkeellä, kun harrastan seksiä vaimoni kanssa, Karl määräsi.

Renki nyökkäsi. Sitten Karl ja hänen vaimonsa riisuutuivat ja alkoivat hommiin. Pojan jatkuvasta tuuletuksesta huolimatta Karl alkoi pian haukkoa henkeä ja pian hän oli niin hengästynyt ja hikinen, ettei kestänyt enää.

Silloin Karl pyysi talonpoikaa vaihtamaan paikkaa hänen kanssaan. Salskea nuorimies teki työtä käskettyä ja alkoi harrastaa seksiä Karlin vaimon kanssa, joka hyvin nopeasti sai kauan odotetun orgasmin.

Karl lausui hyvin tyytyväisenä rengille:

– Ymmärrätkö? Näin sillä pyyhkeellä tuuletetaan, saatana!

Paina nyt JAA-painiketta, jotta ystäväsikin saava nauraa.