Tuhma vitsi: Sähkömies soitti ovikelloa – tyttären reaktio sai äidin häpeämään silmät päästään

Harva asia saa ihmistä nauramaan yhtä kovaa kuin oikeasti hauska ja kekseliäs vitsi – mielellään myös hieman tuhma sellainen.

Tällaisiin vitseihin liittyy useimmiten ei lapsille sopivia osia, jotka saavat helposti kenet tahansa punastumaan. Kenties juuri siksi näitä juttuja kannattaa kertoa vain sellaisessa porukassa, jossa ei ole nuoria lapsia ihan heti lähettyvillä.

Tämä tuhma vitsi on loistava esimerkki juuri sellaisesta.

Oli täysin normaali päivä Virtasten perheessä. Perheenisä, Lasse, oli töissä kun taas äiti Helena ja 5-vuotias tytär, Lotta, olivat kotona.

Virtaset olivat remontoineet vanhaa kotitaloaan jo jonkin aikaa ja tälle päivälle kotiin oli tilattu sähkömies, jonka piti tulla katsomaan johdot kuntoon.

Ovikello soi

Helena-äidin ollessa yläkerrassa viikkaamassa vaatteita kaappiin, hän kuuli, kuinka joku soitti ulko-oven ovikelloa.

Ennen kuin hän ehti edes miettiä asiaa oli 5-vuotias Lotta-tyttö jo ehtinyt ovelle ja avannut sen. Oven takana seisoi sähkömies, joka oli tilattu paikalle.

– Terve, olen tulossa tekemään sähkötöitä kotiinne tänään. Olisiko äitisi tai isäsi kotona? Sähkömies kysyi nuorelta tytöltä, joka häntä tuijotti oviaukossa.

Huusi äidille yläkertaan

Pikku Lotta katseli sähkömiestä nopeasti päästä varpaisiin ja kääntyi sitten ympäri. Hän vilkaisi yläkertaan ja avasi sitten suunsa huutaen:

– Äiti! Sähkömies on täällä nyt! Onko meillä rahaa maksaa hänelle vai pitäisikö minun taas lähteä ulos leikkimään hetkeksi?!

Sitä äiti ei osannut odottaa. Eikä myöskään sähkömies, joka jäi seisomaan ovelle monttu auki hämmentyneenä ennen kuin häpeästä punastunut äiti kiiruhti ottamaan hänet vastaan.