Vitsi: 3 naista päätti selvittää, miten parhaiten vietellä mies – Pekan reaktio sai heidät kuitenkin itkemään

Se, että käytät aikaa tehdäksesi itsestäsi hieman mukavampaa kumppanillesi, on aina yhtä arvostettu ele. Ja tietysti se on loistava tapa pitää rakkaus elossa parisuhteessa!

Mutta joskus se ei aina mene niin kuin olet kuvitellut – mistä myös tämä hauska tarina kertoo.

Kaikki alkaa siitä, kun kolme naista kokoontuu ja tarttuvat seksiin…

Kolme naista olivat kokoontuneet viettämään iltaa; yksi oli sinkku, toinen kihloissa ja kolmas naimisissa miehensä Pekan kanssa.

Kuinka vietellä mies

Pian naisten jutustelu kääntyi seksiin.

Keskustelun jatkuttua jonkin aikaa, he keksivät järjestää pienen kokeen, selvittääkseen mikä oli paras tapa vietellä mies.

Vielä samana iltana kolmikko oli sonnustautunut samaan asuun – mustaan nahkaiseen bodyyn, korkokenkiin ja silmätkin oli meikattu viettelevästi kumppaneitaan varten.

”Rakastettu neljä kertaa…”

Seuraavana päivänä naiset kokoontuivat uudelleen. He halusivat kuulla, kuinka koe oli toisilla sujunut, ja sinkkutyttö – joka oli käynyt sokkotreffeillä – aloitti:

– Heti kun hän avasi oven ja näki minut asussani, hän huusi kuin villi. Harrastimme seksiä neljä kertaa, heti siinä lattialla!

Kihlattu tyttö jatkoi:

– Puin ylleni bodyn, korkokengät ja meikkasin seksikkäästi. Mutta tuntui vähän nololta oleskella kotona puolialasti, joten vedin päälleni turkin. Kun avomieheni tuli kotiin, avasin turkin, jotta hän näkisi mitä minulla oli päälläni. Hän melkein sekosi onnesta ja suuteli minua kaikkialta, ja sitten menimme makuuhuoneeseen ja rakastelimme kahdesti.

”Tuntui niin hyvältä…”

Lopulta oli naimisissa olevan naisen vuoro kertoa illastaan ​​Pekan kanssa. Pettyneellä äänellä hän sanoi:

– No niin. Puin myös nahkaisen bodyn ja korkokengät päälleni. Laitoin tavallista enemmän meikkiä ja tunsin oloni seksikkääksi. Kun mieheni tuli kotiin, hän heittäytyi sohvalle, otti kaukosäätimen käteensä ja sanoi: ”Kuule Batman, mitä tänään on illalliseksi?”

Älä nyt ole niukka, JAA jos sinäkin naurat!