Vitsi: 71-vuotias pahoinpiteli lääkärin tarkastuksen jälkeen – vapautettiin heti, kun tuomari kuuli ikärouvan selityksen

Normaalioloissa lakia ei saisi ottaa omiin käsiin, sillä jos kaikki tekisivät niin olisi lopputulos silkkaa kaaosta.

Kaikkiin sääntöihin kuitenkin löytyy myös poikkeuksia.

Tämä ”tarina” on siitä erittäin hyvä esimerkki. Se on kiertänyt internetissä jo jonkin aikaa ja se on oikeussalissa työskennelleen miehen perspektiivistä kerrottu. En rehellisesti tiedä, onko tätä koskaan tapahtunut – mutta en kuitenkaan voinut olla nauramatta, kun pääsin loppuun.

Tuhannet muutkin ihmiset ympäri maailman ovat nauraneet tälle tarinalle! Jos se oli myös sinusta hauska, voit jakaa sen ystävillesi lopuksi.

Lue myös: Vitsi: Lääkäri kysyy yksinkertaisen kysymyksen 93-vuotiaalta

Lue myös: Tuhma vitsi: 4 nunnaa paljasti pahimmat syntinsä taivaan porteilla – Elisan tuhma salaisuus mykisti kaikki

Lue myös: Vitsi: Nuorimies kailotti törkeyksiä puhelimeen bussissa – sai ikärouvalta opetuksen, jota ei hevin unohda

”Kuulin, että 71-vuotiasta naista syytettiin lääkärin pahoinpitelystä.

– Olen syyllinen, mutta lieventäviä seikkoja on olemassa, syytetty sanoi.

– Selvä. Haluaisin kovasti kuulla nämä seikat, vastasi tuomari sarkastisesti.

Minäkin halusin kuulla kyseiset lieventävät seikat, joten höristin korviani.

– Olin varannut ajan mammografiaan. Saavuin ajoissa ja paikalla minut otti vastaan ​​erittäin iloinen lääkäri, joka hymyili korvasta korvaan. Hän suorastaan säteili eneregiaa.

Heitä pois kaikki vaatteet

– Hei! Minä olen tohtori Joni! Menisitkö viereiseen huoneeseen, riisut kaikki vaatteesi vyötärön yläpuolelta ja puet sitten tämän kaavun, lääkäri sanoi.

Nainen jatkaa:

– Joni, kokeilehan kofeiinitonta kahvia ensi kerralla, ajattelin. Se ei ole ydinfysiikkaa, olenhan ollut mammografiassa ennenkin.

– Sen jälkeen hän juoksi tekemään viimeisiä valmisteluja, mutta suhteellisen pian sen jälkeen, kun olimme aloittaneet ja katsottuaan oikean puolen, hän pyysi minua vaihtamaan vasempaan rintaan.

–Sitten lääkäri pyysi minua yrittämään seistä varpaillani ja nojaamaan eteenpäin, jotta saisimme kaiken mahtumaan.

– Tietenkin tein niin ja nojasin eteenpäin, samalla kun tunsin kylmyyden, epämukavuuden ja hengenahdistuksen yhdistelmän täyttävän kehoni.

– Melkein uhmasin painovoimaa seisoessani kumartuneena eteenpäin yksi rinta puristettuna kahden neliömäisen lasilevyn väliin. Mutta yhtäkkiä, kuin tyhjästä, kuului kova PAM!

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Kuvan lähde: Beautylish/babylonbee

– Yhtäkkiä oli pilkkopimeää. Sähköt olivat menneet. Lääkärin mukaan sairaalan kellaria remontoitiin ja jotain oli täytynyt sattua ja sitten hän olikin jo matkalla kohti ovea.

Tuttuus jonossa

– Hei! Et voi vain jättää minua tänne pimeään!, huusin hänen peräänsä seisoessani epämukavassa asennossani.

– Voi sinua raukkaa, vastasi lääkäri. Varageneraattori antaa valoa käytävälle, joten jätän oven auki, jotta näet jotain!

– Ennen kuin ehdin protestoida, hän oli kadonnut. Tässä puolialastomassa asennossa, toinen rinta roikkuen maassa ja toinen kahden lasilevyn välissä…. oli hetki, jolloin kaksi vartijaa, Roope ja Erik, löysivät minut.

– Toinen heistä, en muista kumpi, kysyi, olinko tietoinen siitä, että sähköt olivat katkenneet… ja kyllä, olin tietysti täysin tietoinen siitä. Huusin sisälläni, mutta yritin pysyä mahdollisimman rauhallisena.

– Okei, hyvä niin, vastasi toinen vartija ja vilkutti hyvästit, ikään kuin olisi nähnyt tutun Prisman jonossa.

Kaksi tuntia myöhemmin

Nainen jatkoi tarinaa:

– Kaksi tuntia myöhemmin – kyllä, KAKSIA TUNTIA MYÖHEMMIN – lääkäri juoksi taas huoneeseen pirullinen hymy kasvoillaan. Olin täsmälleen samassa asennossa, johon hän oli jättänyt minut kaksi tuntia aiemmin.

– Hän katsoi minua anteeksipyytävästi ja sanoi ”Ahaa! Sähköt palasivat, mutta unohdin sinut kokonaan. Ja voi voi, minulla oli lounas sovittuna ystävän kanssa!”

– Ja tämä, arvoisa tuomari, on syy, miksi hänen päänsä – minun rintojeni sijaan – päätyi tuon saatanallisen koneen lasilevyjen väliin!

Tuomari joutui taistelemaan pidätelläkseen nauruaan, mutta onnistui lopulta sanomaan:

– Öh… Okei. Sakot on peruttu… olet täysin vapaa lähtemään!

Älä epäröi jakaa tarinaa, jos se sai hymyn huulillesi!