Vitsi: Jaakko herää hirveässä krapulassa silmä mustana – löysi salaperäisen kirjeen vaimoltaan ja murtui täysin

Olemme luultavasti kaikki tulleet kotiin hieman liian myöhään vietettyämme yön ystävien kanssa kaupungilla ja ehkä joutuneet viettämään pari yötä sohvalla sen jälkeen…

Tämän vitsin sankari kuitenkin sai kokea hiukan erilaisen krapulaherätyksen…

Lue myös: Vitsi: Saara lähtee USA:aan komean merimiehen kanssa – 3 viikkoa myöhemmin järkyttävä totuus paljastuu

Lue myös: Vitsi: Lentäjä kailotti seksiseikkailuistaan koko koneelle – silloin Aki kuiskasi kohtalokkaat 5 sanaa

Lue myös: Vitsi: Pomo moittii laiskamatoa ja erottaa hänet – hetken kuluttua hän katuu sitä katkerasti

Vitsi jatkuu kuvan jälkeen.

Jaakko heräsi järkyttävässä krapulassa firman pikkujoulujen jälkeen. Hän ei ollut tottunut juomaan eikä erityisemmin siitä välittänytkään, mutta hänen työtoverinsa olivat yllyttäneet häntä ja niinpä hän oli lopulta juonut liikaa.

Jaakko ei muistanut, kuinka oli päässyt kotiin. Hirveä ahdistus valtasi hänet – mitäköhän hän oikein oli ​​tehnyt eilen?

Hän avasi silmänsä ja ensimmäisenä hän näki kaksi särkylääkettä suuren jääkylmän vesilasin vieressä yöpöydällä. Lasin vieressä oli punainen ruusu vedessä. Jaakko nousi istumaan ja näki, että hänen vaatteensa oli pesty ja taiteltu kauniisti tuolille.

Silmä mustana

Hieman hämmentyneenä ja nielaisi särkylääkkeet ja meni kylpyhuoneeseen. Siellä hän järkyttyi pahemman kerran nähdessään oman peilikuvansa, koska hänellä oli toinen silmä mustana! Kun hän seisoi paikallaan tarkastellen silmäänsä, hän huomasi yhtäkkiä pienen lapun peilin alakulmassa.

– Rakas, aamiainen on katettu. Olen kaupassa ostamassa aineksia lempiruokaasi varten. Rakastan sinua, kulta. Suukkoja, Janina.

Lapussa oli vielä punainen ”huulipunasuudelma”.

Hämmentyneenä Jaakko suuntasi alakertaan keittiöön ja aivan oikein – pöydällä odotti aamiainen. Hänen poikansa istui pöydän ääressä ja luki sanomalehteä.

– Martti, voitko kertoa mitä eilen oikein tapahtui?

– Tulit kotiin erittäin tukevassa humalassa eilen kolmen aikoihin, kaaduit olohuoneen pöydälle ja se meni rikki siinä jupakassa. Sen jälkeen oksensit käytävällä ja juoksit ovea päin, jonka seurauksena sait tuon mustan silmän, poik selitti pidätellen naurua.

– Mutta miksi kaikki on niin täydellistä? Jaakko kysyi hämmentyneenä.

– Miksi minulle tarjottiin ruusu ja herkullinen aamiainen?

– No, jatkoi Martti, jolla nyt oli selviä vaikeauksia pidätellä naurua:

 – Äiti vei sinut kylpyhuoneeseen pesulle ja kun hän yritti riisua housusi, aloit huutamaan: ”PÄÄSTÄ MINUT! PÄÄSTÄ MINUT, OLEN NAIMISISSA!

Rikkoutunut olohuoneen pöytä, 300 euroa, herkullinen aamiainen, 60 euroa, punainen ruusu 10 euroa… Oikean asian sanominen oikeaan aikaan – korvaamatonta!

Älä epäröi jakaa tarinaa, jos se sai hymyn huulillesi!