Vitsi: Kiimainen Joni on sängyssä ystävänsä vaimon kanssa – saa tekstarin, joka saa molemmat raivostumaan

Hauskat tarinat tai vitsit ovat jotain, jota olen rakastanut aina lapsuudesta lähtien. Etenkin tuhmat ja erityisen röyhkeät vitsit saavat minut aina hyvälle tuulelle.

Parhaissa vitseissä on melkein aina hieman kiellettyjä elementtejä ja sellainen loppuratkaisu, joka on yhtä tuhma kuin se on hauskakin.

Löysin tämän vitsin verkosta ja se oli mielestäni niin uskomattoman hauska, että minun oli pakko jakaa se kanssanne – toivottavasti olette samaa mieltä!

Joni ja Antti olivat olleet ystäviä useiden vuosien ajan. Mutta siitä huolimatta Joni tunsi voimakasta vetoa Anntin vaimoon Mariaan.

Hän ei missään nimessä saisi antaa periksi haluilleen, hän tiesi sen. 

Mutta eräänä juhannuksena, kun porukassa oli nautittu yksi jos toinenkin snapsi, Joni tunsi yhtäkkiä käden reidellään. Marian käden.

Kiimainen

Myöhemmin samana iltana, kun sekä Jonin vaimo Liisa että Antti olivat nukahtaneet, Joni ja Maria kohtasivat uima-altaalle.

Siellä he rakastelivat intohimoisesti koko yön, kunnes auringon valo hiipi horisontin ylle ja he palasivat häpeässään takaisin nukkuvien puolisoidensa viereen.

Vuodet vierivät, eivätkä Joni ja Maria voineet pitää näppejä erossa toisistaan. Heti kun heidän puolisonsa olivat muualla, he näkivät toisiaan ja rnauttivat toisistaan kunnes olivat aivan näännyksissä.

Tietysti heitä molempia hävetti ja kadutti, mutta samalla he viihtyivät niin hyvin yhdessä, että oli mahdotonta lopettaa.

Sai viestin Antilta

Eräänä yönä, kun he olivat jälleen yhdessä vällyjen välissä, Maria sai yhtäkkiä tekstiviestin.

Joni kierähti pois Marian päältä, joka alkoi haparoida puhelintaan.

– Se on Antti, joka kirjoittaa, Maria sanoi.

– Ei kai hän ole tulossa kotiin??! Minun täytyy lähteä heti! Joni huusi.

Maria kuitenkin totesi tyynen raukeasti:

– Ei hätää. Hän ilmeisesti jää pelaamaan pokeria sinun kanssasi…

Lue myös: Vitsi: Ruotsalainen näki pornoelokuvassa järkyttävän asian – hänen reaktionsa sai suomalaiset nauramaan kippurassa

Paina nyt JAA-painiketta, jotta ystäväsikin voivat nauraa tälle – he arvostavat sitä varmasti!