Vitsi: Liisi valittaa surkeasta seksielämästään – hänen miehensä versio saa hänet heti lähettämään eropaperit

Naisten ja miesten eroista on keskusteltu ihan aikojen alusta lähtien. Miksi naiset toimivat tietyllä tavalla ja miehet toisella? Tämä on jotain, jota emme ehkä koskaan saa tietää.

Mutta asioiden erilainen tulkinta voi olla myös hauskaa, ja aiheesta on myös väännetty vitsiä vaikka kuinka kauan.

Kuten monissa muissakin vitsissä, on myös tässä on jotain lapsille sopimatonta sisältöä ja asioiden liioittelua, joten jos olet herkkä sellaiselle, kannattaa ehkä lopettaa lukeminen nyt.

Kaikille muille: nauttikaa!

Ystävykset Liisi ja Kaarina istuivat eräänä lauantaina paikallisessa kahvilassa ja kertoivat edellisestä illasta toisilleen.

Liisi, joka oli kuin myrskyn merkki, aloitti.

”Kierähti…”

– Koko ilta oli täysi katastrofi. Mika tuli töistä kotiin, ahmia ruoan ja sitten harrastimme seksiä kaksi minuuttia ennen kuin hän laukesi, kierähti pois päältäni ja nukahti. Miten sinun iltasi sujui? Liisi kysyi ystävältään.

Karin hymyili ja vastasi:

– Se oli ihana! Toni kutsui minut päivälliselle ja sain valita ravintola. Sitten kävelimme kotiin ja kun pääsimme perille hän sytytti kynttilöitä. Sitten harrastimme tunnin esileikkiä ennen kuin aloimme harrastaa seksiä, jossa myös kesti tunti. Sen jälkeen makasimme ja juttelimme varmaan tunnin vielä ennen kuin nukahtimme, Karin hymyili.

”Todellinen pamaus ilta”

Kahvilan ulkopuolella poikaystävät Mika ja Toni puhuivat myös edellisen illan kokemuksistaan. Mika oli innokas kertomaan illastaan.

– Minulla ja Liisillä oli upea ilta, se oli kuin unta! Tulin töistä kotiin, ja illallinen oli valmiina. Sitten harrastimme seksiä ja sitten nukahdin. Parempaa ei voi kuvitellakaan. Miten sinun iltasi sujui? Mika hymyili.

Stefan katsoi maahan ja vastasi pettyneenä:

– Se oli he*vetin raskas! Kun tulin töistä kotiin, sähköt olivat katkenneet koko talosta. Jouduin viemään eukon ulos syömään. Ruoka ei ollut hyvää, mutta hintavaa senkin edestä, joten meillä ei ollut varaa taksiin kotiin, joten jouduimme kävelemään kotiin koko hemmetin matkan. Sähköt eivät olleet päällä kun palasimme, joten minun piti sytyttää kynttilöitä. Sitten olin niin pirun ärsyyntynyt, että kesti tunti saada se ylös ja toinen tunti ennen kuin laukesin. Olin niin raivoissani, etten saanut unta, joten jouduin makaamaan hereillä tunnin ja kuunnella hänen höpinöitään…

Lue myös: Vitsi: Kaksi ikärouvaa istuu tupakoimassa – yhtäkkiä Ulla kiskoo kondomin esiin ja saa Maijan ulvomaan

Paina nyt JAA-painiketta, jotta ystäväsikin voivat lukea tämän – he varmasti arvostavat sitä!