Vitsi: Miia kerskailee miehensä ”romanttisella käytöksellä” – ukkoparan näkemys on aivan toinen

Se, miltä todellisen rakkauden pitäisi näyttää ja tuntua, voi olla niin yksityiskohta. Tietysti se vaihtelee henkilöstä toiseen, mutta erilaisille sukupuoltenvälisille stereotypioille voi olla hauskaa nauraa.

Yleensä se on mies, joka näyttää yksinkertaisimmalta… Miehenä minulla ei ole sen kanssa mitään ongelmaa.

Esimerkiksi tämä hauska tarina sai minut nauramaan ääneen!

Miia ja Leena istuvat ja juttelevat kahvilassa. Leena sanoo:

– Meillä oli seksiä eilen, minulla ja Mikalla… katastrofi. Hän tuli töistä kotiin, söi illallisen 3 minuutissa, sitten meillä oli seksiä 4 minuuttia ja sekuntia myöhemmin hän nukkui…

Miian katsoo haaveillen kaukaisuuteen:
– En halua kerskaille, mutta meillä oli ihan erilainen ilta Henkan kanssa… Hän kutsui minut illalliselle valitsemaani ravintolaan, josta sitten kävelimme kotiin yli tunnin. Kotiuduttuamme hän sytytti kynttilöitä ja meillä oli varmasti tunnin esileikki. Sitten meillä oli upeaa seksiä vähintään tunnin ajan. Sen jälkeen vielä juttelimme tunnin ajan.

”Tarjosin illallisen”

Jonkin matkan päässä samalla kadulla myös Mika ja Henkka kertovat edellisestä illasta.

– Harrastimme eilen seksiä. Se oli mahtavaa! Tulin töistä kotiin, illallinen oli jo tarjoiltu, harrastimme seksiä ja sitten nukahdin. Tästä ei paremmaksi voi mennä! Mitenkäs teillä?

Henkka vastaa masentuneena:

– Se oli katastrofi! Kun tulin töistä kotiin, sähköt olivat menneet. Jouduin viemään hänet illalliselle. Ei hyvä, mutta kallis, joten ei ollut varaa taksiin ja jouduimme kävelemään koko matkan kotiin. Kotiin tullessa, ei sähköä, piti sytyttää kynttilöitä, jotta näkisi jotain. Olin niin ärsyyntynyt, että kesti 1 tunti saada se ylös, sitten en tullut kokonaiseen tuntiin. Helvetin turhauttavaa. Kun vihdoin tulin, en saanut unta. Makasin siinä sitten ainakin tunnin, kunnes hän lopulta onnistui saamaan minut nukahtamaan jutuillaan…

JAA, jos nauroit!