Vitsi: Pikku-Vili näki isänsä tekevän jotain kiellettyä Eeva-tädin kanssa

Usein voi olla todella hyvä idea kuunnella lapsiaan. Heillä on usein paljon enemmän järkevää sanottavaa kuin välillä muistaa. Tämä röyhkeä vitsi on siitä erittäin hyvä esimerkki!

Nauroin ääneen, kun löysin sen aiemmin tänään, ja minusta tuntui heti, että minun oli jaettava tämä hauska fiktiivinen tarina kanssasi. Koska jaettu ilo on kaksinkertainen ilo – ja makea nauru pidentää ikää!

Vili leikki ulkona, kun hän yhtäkkiä äkkäsi isänsä auton pysäköitynä metsätien viereen. Utelias pikkupoika juoksi heti pysäköidyn auton luo. Hän kurkotti sisään nähdäkseen isänsä ja näkikin hänet – ja Eeva- tätinsä.

Hänen isänsä suuteli Eeva-tätiä ja he riisuivat toisiaan.

Vili jäi uteliaana seuraamaan auton tapahtumia.

Pixabay

Kun Vili pääsi kotiin hän alkoi heti kertoa äidilleen merkillisistä tapahtumista, joita oli todistanut:

– Äiti, äiti, olin leikkikentällä ja näin isän auton ajavan metsään Eeva-täti kyydissä. Seurasin heitä nähdäkseni, mitä he tekevät, ja sitten näin isän antavan Eeva-tädille ison pusun ja auttavan häntä riisumaan paidan. Sitten Eeva-täti auttoi isää riisumaan housut, ja sitten…

Käski pojan jatkaa

Vilin äiti keskeytti pojan kesken lauseen. Hän yritti peitellä vihaansa, mutta sanoi:

– Vili, tämä kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta tarinalta, mutta odotellaan jatkoa päivälliselle asti. Haluan nähdä isäsi reaktion, kun kerrot sen ruokapöydässä.

Päivällisellä, 3 tuntia myöhemmin, äiti pyysi lopulta Viliä kertomaan tarinansa uudelleen, joten hän aloitti:

– Niin, olin siis leikkikentällä ja näin isän auton ajavan metsään Eeva-täti kyydissä. Seurasin heitä nähdäkseni, mitä he tekevät, ja sitten näin isän antavan Eeva-tädille ison pusun ja auttavan häntä riisumaan paidan. Sitten Eeva-täti auttoi isää riisumaan housut, ja sitten Eeva-täti ja isä alkoivat tehdä samaa, mitä äiti ja Jari-setä yleensä tekevät, kun isä on töissä öljynporauslautalla.

Tarinan moraali: Joskus on parasta olla keskeyttämästä!

Lue myös: Vitsi: Lääkäri haukkoo henkeään mitattuaan sotilaan melan – silloin tämä lausuu yhden kohtalokkaan sanan

Älä epäröi jakaa tarinaa ystäviesi kanssa, jos se sai hymyn huulille!