Vitsi: Poliisi näki vanhan pariskunnan harrastamassa villiä seksiä puistossa

Kaikki parit eivät ole niin onnekkaita, että voivat juhlia kulta​​hääpäivää. 50 vuotta yhdessä on pitkä aika ja ehdottomasti juhlimisen arvoista.

Lue myös: Vitsi: Lääkäri pyytää 84-vuotiaalta Göstalta spermanäytteen

Lue myös: Vitsi: Jokke tuli kotiin ja löysi vaimonsa hikisenä ja alasti sängystä

Lue myös: Vitsi: Kaljupäinen Kalle pokasi tulikuuman blondin – kun hän riisui housut, kaikki menikin yhtäkkiä päin h*lvettiä

Muuan iäkkäämpi pariskunta juhli kultahääpäiväänsä. He olivat varanneet pöydän samaisesta ravintolasta, jossa olivat pitäneet hääillallisen 50 vuotta aiemmin.

Muutaman punaviinilasillisen ja kolmen ruokalajin illallisen jälkeen mies kumartui pöydän yli, katselei ympärilleen ja kuiskasi sitten vaimolleen:

– Muistatko, kun harrastimme seksiä ensimmäisen kerran 50 vuotta sitten? Ravintolan takana aitaa vasten?

– Muistan sen kuin eilisen, vaimo vastasi silmät sumeina.

– Se oli ihanaa… Pitäisikö kokeilla uudestaan?

– Oi, Markku – kuulostaa hyvältä idealta!

Pariskunnan viereisessä pöydässä istui poliisi, joka kuuli kaiken.

”Minun täytyy nähdä tämä, iäkäs pariskunta harrastamassa seksiä aitaa vasten. Minun on muutenkin parasta pitää heitä silmällä, ettei heille vain tapahdu mitään.” hän ajatteli.

Vitsi jatkuu kuvan jälkeen.

Seurasi pariskuntaa

Hän seurasi pariskuntaa heidän poistuessaan ravintolasta. Pari ontui eteenpäin ja nojasi toisiinsa kävellessään ravintolan takana olevaan puistoon. Lopulta he saavuttivat aidan. 

He alkoivat suudella intohimoisesti ja vaimo nosti mekkonsa helmaa, riisui pikkuhousut ja pariskunta siirtyi nojaamaan aitaan.

Saman tien he yhdistyvät niin kiihkeästi toisiinsa, ettei poliisi ollut koskaan nähnyt mitään vastaavaa. He liikkuvat kuin 20-vuotias pariskunta – ja sitä jatkui yli puoli tuntia!

Vaimo huusi kun hänen miehensä piti tiukasti hänen lantiostaan kiinni. Se on urheilullisin yhdyntä, jonka poliisi on koskaan nähnyt.

Uskomatonta!”, poliisi ajatteli itsekseen.

Lopulta pariskunta kellahti maahan täysin uupuneena.

Poliisin maailmankuva oli järkkynyt – hänellä oli täysin erilainen käsitys siitä, mitä hyvä seksi oli! Maattuaan 10 minuuttia maassa pariskunta nousi vapisevana ja alkoi pukea vaatteita takaisin päälleen.

Vitsi jatkuu kuvan jälkeen.

Poliisi ajatteli itsekseen:

”Se oli aivan uskomatonta! Minun täytyy kysyä heiltä, mikä heidän salaisuutensa on!”

Kun pariskunta kävelee poliisin ohi, hän uskaltautuu kysymään:

– En ole koskaan ennen nähnyt vastaavaa! Harrastitte seksiä vähintään 30 minuuttia! Miten teitte sen? Mikä on salaisuutenne?

– 50 vuotta sitten tuossa pahuksen aidassa ei ollut sähköä… mies jupisi samalla kun hieroi päätään.

Älä epäröi jakaa vitsiä, jos se sai hymyn huulillesi!