Vitsi: Raivostunut maanviljelijä ryntää naapurin tilalle – silloin 5-vuotias paljastaa shokkisalaisuuden, joka saa farmarin punastumaan

Usein sanotaan, että hyvä nauru pidentää ikää, ja olen itse asiassa vakuuttunut, siitä, että tuossa ilmaisussa piilee suuri totuus. Olen lukenut tutkimusta, jotka ovat osoittaneet onnellisten ja tyytyväisten ihmisten elävän pidempään.

Nauraminen ja hauskanpito ystävien kanssa on parasta maailmassa! Kerron aina vitsin, kun tapaan läheisiäni. Se auttaa aina kohottamaan tunnelmaa, ja olen kertonut hauskoja tarinoita niin kauan kuin muistan.

Parasta näissä tuhmissa pikku tarinoissa on, että ne ovat kuvitteellisia eikä niillä ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Siksi voi sallia itsensä nauraa tabuillekin aiheille.

Alla oleva hauska tarina on yksi ehdottomista suosikeistani! Toivottavasti sinäkin pidät siitä ja että se auttaa tekemään päivästäsi hieman paremman!

Pixabay

Eräänä päivänä viljelijä Jokinen juoksi täydellä vauhdilla kohti naapurinsa Korhosen maatilaa. Päästyään perille hän koputti lujasti oveen.

”Hän on äidin ja isän kanssa”

5-vuotias poika avasi varovasti oven.

”Hei, onko äitisi tai isäsi kotona?” kysyi maanviljelijä hengästyneenä.

”Ei, he ovat kaupungissa ostoksilla”, vastasi poika.

”Entä veljesi Martti? Onko hän kotona?” kysyi maanviljelijä.

”Ei, hän on äidin ja isän mukana”, sanoi poika.

Jokinen seisoi hetken ja mietti.

Silloin 5-vuotias poika sanoi:

”Tiedän, missä työkalut ovat, jos haluat lainata jotain. Minä kerron isälle, että olet ollut täällä lainaamassa niitä.”

”Ei”, sanoi maanviljelijä. ”Haluan puhua isäsi kanssa. Se koksee veljeäsi Marttia, joka saattoi tyttäreni Marian raskaaksi!”

”Okei, sinun täytyy puhua siitä isäni kanssa. Tiedän, että hän ottaa 200 euroa lehmän astuttamisesta ja 100 euroa siasta, mutta en yhtään ​​tiedä mitä hän ottaa Martista…”

Älä epäröi JAKAA vitsiä, jos se sai hymyn huulillesi!