Vitsi: Vaimo paljasti, että oli ollut uskoton – koko totuus sai hänen miehensä pyörtymään järkytyksestä

On rumasti tehty valehdella tai satuttaa toista ihmistä, mutta joskus niin on tehtävä suuremman hyvän vuoksi, niin sanotusti.

Monissa tapauksissa toisen on myös paljon helpompi antaa anteeksi silloin.

Tämä vitsi kertoo juuri siitä – ja se sai minut nauramaan ääneen! Kuulin sen ensimmäisen kerran jo monta vuotta sitten, mutta törmäsin siihen uudelleen sattumalta. Ja se oli yhtä hauska toisella kerralla. Kerroin sen sitten tänään muutamille kollegoille toimistolla, mutta he eivät olleet kuulleet sitä ennen.

Janne ja Elise olivat olleet naimisissa yli 50 vuotta. Eräänä päivänä, kun he istuivat katsomassa televisiota Janne kysyi yhtäkkiä vaimoltaan:

– Minun on saatava vastaus yhteen asiaan – oletko koskaan pettänyt minua kaikkien näiden vuosien aikana, kun olemme olleet naimisissa?

Elise mietti hetken ja vastasi:

– Kyllä, kolme kertaa. Mutta kaikki kolme kertaa niihin on ollut painava syy.

Janne oli järkyttynyt

Mies oli järkyttynyt uutisesta, mutta sanoi:

– Tätä en odottanut. Mutta mitä tarkoitat ”painavilla syillä”?

– Muistatko, kun meillä ei vastanaineina ollut varaa maksaa talon käsirahaa? Sitten kävin pankinjohtajan luona illalla ja seuraavana päivänä ei ollut ongelmia…

– Kyllä, muistan sen hyvin. Okei, loppujen lopuksi sinä varmistit, että saimme pitää talon. Voin antaa sinulle sen anteeksi. Mutta entä toisella kerralla?

– Muistatko, kun olit sairas ja jouduit sydänleikkaukseen, mutta meillä ei ollut varaa maksaa sitä? Edellisenä iltana kävin huippukirurgin luona ja sitten hän suoritti leikkauksesi ilman, että meidän tarvitsi maksaa penniäkään.

– Kyllä, muistan sen hyvin. Sinä siis pelastit henkeni! Joten tietysti voin antaa sinulle sen anteeksi. Mutta entä kolmas kerta?

– Muistatko, kun halusit käsipalloseuran puheenjohtajaksi, mutta sinulta puuttui vielä 73 ääntä..?

Janne pyörtyi…

Älä epäröi JAKAA vitsi ystävillesi, jos se sai hymyn huulillesi!