Vitsi: vaimo yllätti miehensä petipuuhista nuoremman naisen kanssa – sian ”perustelu” sai vaimon mykistymään

Kuten tiedämme, pidentää nauru ikää. Siksi onkin syytä varmistaa, että pitää mahdollisimman hauskaa niin kauan kuin elää. 

Yhdessä nauraminen on yleensä hauskinta, mutta yksinkin on joskus hauska tirskahdella vaikka tuhmalle pikku tarinalle.

Lue myös: Tuhma vitsi: Juha asteli ilotaloon mukanaan 2 euroa – 3 päivää myöhemmin järkyttävä totuus paljastui

Lue myös: Vitsi: 103-vuotias Elsi jätti jälkeensä 15 lasta – hautajaisissa poika lausui kohtalokaat 7 sanaa

Lue myös: Vitsi: Janne osti minkkiturkin tulikuumalle blondille – 2 päivää myöhemmin järkyttävä totuus paljastui

Vaimo tulee kotiin odotettua aikaisemmin ja löytää miehensä makuuhuoneesta harrastamassa seksiä erittäin viehättävän nuoren naisen kanssa. Hän tietysti suuttuu ja huutaa kyyneleet silmissään:

– Senkin sika! Kuinka kehtaat tehdä näin minulle – uskolliselle vaimollesi, lastesi äidille? Jätän sinut ja haluan avioeron heti!

Yrittää selittää itseään

Mies vastaa:

– Odota hetki, kulta. Anna minulle ainakin tilaisuus kertoa sinulle, kuinka kaikki tapahtui.

Vitsi jatkuu kuvan jälkeen.

Tämä on genrekuva, eikä siinä näy tämän kuvitteellisen tarinan hahmoja. Kuva: Flickr

Vaimo sanoo:

– Hyvä on, mutta ne ovat luultavasti viimeiset sanat, jotka koskaan tulet sanomaan minulle!

Mies alkaa kertoa:

– Istuuduin autoon ajaakseni kotiin, ja silloin tämä nuori nainen pyysi kyytiä. Hän näytti niin masentuneelta, surulliselta ja puolustuskyvyttömältä, että säälin häntä ja päästin hänet autoon. Huomasin, että hän oli hyvin laiha, pukeutunut risoihin vaatteisiin eikä hän selvästi ollut käynyt pesulla aikoihin. Hän kertoi minulle, ettei ollut syönyt kolmeen päivään, joten toin hänet kotiin ja lämmitin ne tacot, jotka tein sinulle eilen, mutta joita et syönyt, koska olet dieetillä.

Vitsi jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Flickr

”Tyttöparka”

Hän jatkaa:

– Tyttöparka ahmi ne ja kehui niitä herkullisiksi. Koska hän oli likainen, ehdotin hänelle kylpyä. Kun hän oli käynyt kylvyssä, huomasin, että hänen vaatteensa olivat rikki, joten heitin ne pois ja annoin hänelle ne kalliit farkut, joita et ole koskaan käyttänyt, koska luulet, että ne istuvat huonosti päälläsi.

– Sitten annoin hänelle ne alusvaatteet, jotka sait minulta hääpäivänämme ja joita et käytä, koska minulla on mielestäsi huono maku. Sen jälkeen löysin sen puseron, jonka siskoni antoi sinulle joululahjaksi ja jota et käytä vain ärsyttääksesi häntä. Annoin tytölle myös ne kalliit saapikkaat, jotka ostit luksuskaupasta, mutta joita et käytä, koska kollegallasi olikin samanlaiset.

Vitsi jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Wikimedia Commons

Mies veti nopeasti henkeä ja jatkoi:

– Hän oli niin kiitollinen, että ymmärsin hänen tilanteensa. Joten kun saatoin häntä ovelle, hän kääntyi minuun kyyneleet silmissään ja kysyi: ”Onko vaimollasi vielä jotain muuta, jota hän ei enää käytä?”

Älä epäröi jakaa vitsi, jos se sai sinut hymyn huulille!