Vitsi: Ville kysyy itkevältä eläkeläiseltä, mikä tällä on hätänä – vastaus saa pikkupojan nauramaan kippurassa

Ikä ei tule yksin. Kaikki alkaa sujua hieman hitaammin, keho jäykistyy, näkö huononee ja muisti ei ole aivan entisellään.

Alla oleva vitsi käsittelee juuri sitä. Tärkeää on kuitenkin muistaa, että jokainen päivä on lahja ja oma asenne vaikuttaa hyvin paljon siihen, miltä elämä näyttää – vanhanakin.

10-vuotias Ville oli matkalla kotiin koulusta. Kun hän käveli puiston läpi, hän näki yhtäkkiä iäkkään herrasmiehen yksin penkillä. Mies itki hysteerisesti.

Ote vitsistä

”Vaimoni on todella seksikäs!”

Ville oli hyvin kasvatettu, joten hän lähestyi varovasti miestä. Hän ei halunnut, että mies joutuisi istumaan yksin itkemässä keskellä puistoa. Pian tulisi pimeääkin.

Ville kysyi pehemästi:

– Mikä hätänä?

Vanha mies tuhahti, pyyhki kyyneleensä, katsoi Villeen ja vastasi:

– Olen naimisissa nuoren, seksikkään naisen kanssa. Hän kokkaa uskomatonta ruokaa joka päivä ja emmekä saa näppejä pidettyä erossa toisistamme…

”Täydellinen elämä…”

Ville, joka oli vasta lapsi, mutta kuitenkin tarpeeksi vanha ymmärtääkseen hieman maailmaa, katsoi vanhaa miestä hämmästyneenä.

Sitten hän kysyi:

– Mutta… kuulostaa siltä, ​​että sinulla on täydellinen elämä. Miksi istut täällä itkemässä?

Vanha mies rypisti kulmiaan ja vastasi:

– Olen unohtanut missä asun…

Lue myös: Vitsi: Yksinäinen Ralf sai kutsuin villeihin seksibileisiin – pian paljastuu seikka, joka saa vanhan ukon itkemään

Lue myös: Vitsi: Sihteeri saapuu toimistoon tamponi korvan takana – johtajan reaktio saa hänet irtisanoutumaan heti

Paina nyt JAA-painiketta jotta ystäväsikin saavat nauraa tänään!