Hyvästit herkuttelulle – tämä ranneke antaa sähköiskun joka kerta, kun olet ahminut liikaa herkkuja

Makeisten tai muiden herkkujen syöminen yhdistettiin lapsena useimmiten lauantaihin. Aikuisena taas saa itse valita, milloin ja kuinka paljon herkkuja haluaa syödä.

Toisinaan on todella vaikea pitää näppejään poissa keksipurkista tai karkkikulhosta ja lähipizzerian antimetkin piinaavat mielen päällä.

Onneksi nyt on keksitty ranneke, joka pysäyttää sinut kun et itse siihen pysty – antamalla sinulle sähköiskun.

9gag raportoi Pavlok -nimisestä rannekkesta jonka tarkoituksena on saada käyttäjät lopettamaan pahat tapansa, olipa kyseessä sitten tupakointi, pikaruoka tai makeiset.

Iskun suoraan käteen

Rannekoru toimii yksinkertaisesti. Kerro rannekkeelle, mikä paheesi on. Rannekoru tunnistaa sen, kun käsi lähestyy suuta, niin se antaa shokin. Iskut kouluttavat pitkällä tähtäimellä sinut haluttomaksi toistamaan tapaa koska alat assosioimaan sen kipuun.

Kuvan lähde: Youtube

Toimii kaikille tottumuksille

Pavlok-rannekorulla ei voi korjata vain napostelua, vaan yrityksen itsensä mukaan saat apua myös esimerkiksi shoppailun ja tupakoinnin lopettamiseen.


Lopeta tupakointi, lopeta kynsien pureminen, älä vedä hiuksiasi. Pavlok on luonnollinen ratkaisu, joka kommunikoi matelija-aivojen kanssa ja auttaa sinua pääsemään eroon tottumuksistasi, he kirjoittavat sivustollaan.

Tottumuksistaan ​​eroon pääseminen on lisäksi verrattain halpaa – ranneke maksaa noin 150 euroa, eli noin 15 tupakka-askin verran.

Kuvan lähde: Pavlok

Tämä sopii täydellisesti kaikille, jotka eivät voi lopettaa makeisten syömistä – tai joilla on myös muita huonoja tapoja!

Jaa tämä artikkeli, jotta ystäväsi saavat mahdollisuuden lopettaa huonot tapansa!