Nauraja Häviää: 15 parasta puujalkavitsiä – numero 11. saa taatusti kenet tahansa putoamaan tuolilta

Mitä ihmettä huutokauppakeisari tekee sateessa ja mikä on tv-kokki Kape Aihisen harvinaisen lemmikin nimi? Näihin erikoisiin kysymyksiin saadaan tällä kertaa vastaus Nauraja Häviää -kilpailussa.

Nauraja Häviää -kilpailu on hyvin yksinkertainen siinä mielessä, että ainoa tehtävä on saada toinen osapuoli nauramaan omalle huonolle vitsilleen.

Vitsien on myös tarkoitus nimenomaan olla huonoja, sillä tunnetusti parhaat naurut irtoavat silloin, kun lopputulos on jotain, mitä et olisi osannut odottaa.

Tällaisia rehellisiä puujalka -vitsejä on siis luvassa tälläkin kertaa artikkelin lopusta löytyvältä videolta, jossa uusin jakso on katsottavissa!

15 parasta puujalkavitsiä

Tämän kertaisessa jaksossa Juhani ja Pietari kisaavat jälleen tuttuun tapaan toisiaan vastaan, mutta miesten huumorin tasosta ja vitsien laadusta voidaan varmasti olla montaa mieltä.

Varmaa on kuitenkin se, että vähintäänkin hymyn kasvoille saa jokainen, joka katsoo ohjelman loppuun saakka.

Kuva: Newsner / Nauraja Häviää

Videolle on valittu tällä kertaa 15 kenties kaikkein parasta – tai huonointa, riippuen miltä näkökannalta katsoo – vitsiä, jotka eivät varmasti jätä ketään kylmäksi.

Nämä on syytä painaa mieleen, mikäli haluaa itse olla seuraavassa kaveriporukan illanistujaisissa se hauskin koomikko!

Muistinsa menettänyt meksikolainen – vai kenties turkulainen?

Tiedätkö esimerkiksi, mitä muistinsa menettänyt meksikolainen kysyy ensimmäisenä herätessään, tai mikä on Kape Aihisen likinäköisen lemmikkiapinan nimi?

Hyvänä poimintana mainittakoon myös huutokauppakeisari Aki Palsanmäestä kertova vitsi, jossa pohditaan, miksi mies syö pullaa vesisateessa.

Kuva: Newsner / Nauraja Häviää

Vähintäänkin kyseenalaisia ja hauskoja vitsejä on katsottavissa yhteensä kymmenen jakson verran, joten ei muuta kuin popcornit esille ja valmistaudu nauramaan!

Lisävinkkinä vielä mainittakoon, että kenties parhaimmat jutut ja vitsit löytyvät videon lopulta, joten ei kannata jättää sitä katsomatta loppuun saakka!

Video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Anyfinin kanssa.

Katso uusin Nauraja Häviää -jakso tästä:

Nauraja Häviää #10 – Pietari vs. Juhani

Kape Aihisen lemmikkiapina ja muistinsa menettänyt meksikolainen jutut oli jo melkein liian huonoja 😂 😂 😂Mikä vitseistä naurattia sinua eniten? 👇 😉

Posted by Newsner Suomi on Wednesday, January 25, 2023