Päivän haaste: Vain yksi 7:stä ratkaisee arvoituksen 20 sekunnissa – onnistutko sinä?

Viime aikoina optisista illuusioista on tullut yhä suositumpaa. Luulen, että se liittyy siihen, että elämme hyvin kilpailuhenkissä yhteiskunnassa – ja kukapa ei haluaisi olla paras jossain?

Muistan hyvin kouluajoilta, monen vuoden takaa, kun opettajamme päätti matematiikan tunnit siihen, että meidän piti istua kaksin ratkaisemaan arvoitus. Silloin sai ajatella ”laatikon ulkopuolella” ja todella pistää aivonystyrät paiskimaan töitä.

Useimmiten kyse oli tietyn yksityiskohdan löytämisestä, joka sitten oli avain ratkaisuun. Muistan, että luokkahuoneessa oli aina hieman jännittynyt ilmapiiri, kun oli arvoitusten aika. Kaikki todella halusivat ratkaista tehtävän ensimmäisenä!

Vain yksi seitsemästä ratkaisee tehtävän

Tämä allaoleva kuva on saanut tuhansia verkossa repimään hiuksia päästään. Kuva esittää vanhempaa herrasmiestä – siitä olemme varmasti kaikki samaa mieltä. Mutta kuvassa piileksii myös koira.

Kysymys kuuluukin, missä se koira oikein piileksii?

Ilmeisesti (useiden eri sivustojen mukaan, joilla tämä haaste on julkaistu) vain yksi seitsemästä onnistuu suorittamaan sen 20 sekunnissa, joten arvoitus ei selvästikään ole helpoimmasta päästä!

Vinkkejä

No niin, onnistuitko löytämään koiran? Jos ei, voit antaa yksityiskohtaisia ​​vinkkejä. Yritä löytää miehen kasvojen osat, jotka näyttävät oudolta ja aloita niistä!

Jos se ei auttanut, voimme ehkä olla samaa mieltä siitä, että nenä näyttää hieman erikoiselta? Olet todennäköisesti myös samaa mieltä siitä, että silmät ovat hieman… poikkeavat.

Ratkaisu

Jos et ole keksinyt missä koira lymyää, alla tulee vastaus. Parempi onni ensi kerralla.

Koira siis löytyy kun kuvan kääntä ylö alaisin!

Nyt ehkä huomaat, mitä erikoisilla nenällä ja silmillä tarkoitettiin. Kaikilla osilla on ratkaiseva rooli koiran muodostumisessa!

Jaa tämä hauska artikkeli myös ystävillesi ja katso, onnistuvatko he paremmin vai huonommin kuin sinä!