Pomo päästää äänekkään pierun kesken tärkeän kokouksen – videon on nyt nähnyt yli 20 miljoonaa ihmistä

Yksi inhimillisimmistä ja luonnollisimmista asioista maailmassa on pieru. Me kaikki teemme sitä – halusimmepa myöntää sitä tai emme. Useimmat ihmiset tekevät sen yksityisissä yhteyksissä, kuten wc:ssä – ja sielläpä sinun pitäisi tietysti tehdä juuri sitä.

Toisinaan voi kuitenkin olla erittäin vaikeaa pidätellä pierua. Tiedät, kun se todella kuplii sisälläsi ja sen pierun on vain tultava ulos. Jostain kummallisesta syystä se tapahtuu yleensä AINA väärään aikaan. Esimerkiksi vakavissa kokouksissa tai illallisilla.

Saattaa tuntua epäkypsältä ja lapselliselta nauraa pieruille ja vastaaville, mutta joskus meidän on oltava vähän hassuja. Koko aikaa ei voi olla tosissaan – ainakaan en usko, että se tekee elämästä hauskempaa!

Tämä lyhyt video on naurattanut lähes 20 miljoonaa ihmistä. Se on lähtöjään Yhdysvalloista ja sillä valvontakamera on kuvannut erittäin tärkeän tapaamisen.

Naista kutsutaan ”rouva presidentiksi”, mikä tapahtuu melkein vain juhlallisissa yhteyksissä.

Lähde: Youtube

Se on luultavasti kokous jossain suuremmassa organisaatiossa. Kaikki edessä istuvat ovat erilaisia ​​johtajia mikrofoni edessään – ja siksi tulee erityisen selväksi, mitä kaikki tekevät.

Yhtäkkiä, kun kaikki sitä vähiten odottava, päästää joku vankan pierun, joka mikrofonien ansiosta kuuluu selkeästi ja kirkkaasti läpi salin.

Vakavien eturintamassa olevien ihmisten on yhtäkkiä erittäin vaikea pidättää naurua – ja presidentiksi kutsuttu nainen joutuu lopulta sammuttamaan mikrofonin lopettaakseen nauramisen.

Lähde: Youtube

Tilanne on todella hauskaa – ja heidän naurunsa on todella tarttuvaa.

Katso video alta:

Älä nyt ujostele, vaan jaa, jos nauroit videolle! Ystäväsi arvostavat sitä varmasti! Ilon levittäminen on yksi ystävällisimmistä asioista, mitä voi tehdä!