Tutkimus paljastaa: Toisena syntynyt lapsi on perheen ”hirviö”

Perheiden kokoonpano vaihtelee suuresti perheestä toiseen. Yleensä toinen vanhemmista määrää kaapin paikan, kun taas joku muu on sotkuinen, joku on kiltti ja joku on todellinen vitsiniekka!

Perheen pilailija oli luultavasti todella vaativa lapsi joka vaati paljon huomiota. Kun huomiota ei saatu, alkoi hevosenleikki niin sisarusten kuin vanhempien kanssa.

Tietenkään ei koskaan tiedä etukäteen, millainen lapsesi on, mutta jos sinulla on enemmän lapsia, ei ole harvinaista, että toinen lapsista on rauhallinen, kun taas toinen on hieman vaativampi ja laittaa vanhempansa koville.

Toiseksi syntynyt lapsi on pahin

´Tuoreen tutkimuksen mukaan toisiksisyntynyt lapsi on suurimmalla todennäköisyydellä perheen pieni ”hirviö”.

Arvostetussa Massachusetts Institute of Technologyssa, eli MIT:ssä suoritetun tutkimuksen tulokset osoittivat, että toiseksi syntynyt lapsi kokeilee useimmiten perheenjäsenten kärswivällisyyttä ja rajoja.

Vahvemmat siteet vanhempiin

Tutkijat päättelivät, että esikoisella on usein vahvin side vanhempiin. Osittain siksi, että kyseessä on vanhempien ensimmäinen lapsi, ja osittain siksi, että vanhimmalla lapsella on ollut enemmän aikaa vanhempiensa kanssa.

Siksi toisiksisyntynyt voi kaivata huomiota ja voi yrittää saada huomiota kolttosilla, MIT:ssa arvellaan.

Kuvan lähde: Shutterstock

Tällaiset tutkimukset on tietysti hyvä aina ottaa huumorilla.

Jaa tämä artikkeli niin, että kaikki keskimmäiset lapset näkevät sen!