Vain 23% löytää pellolla piileksivän alastoman naisen – oletko sinä yksi heistä?

Heti kun silmämme rekisteröivät jotain, ne lähettävät signaaleja aivoille, jotka sitten tulkitsevat ensivaikutelmia. Tämä kaikki tapahtuu niin uskomattoman nopeasti, että tuskin edes ymmärrämme sitä itse.

Mutta mitä tapahtuu, kun silmä havaitsee jotain, mikä ei ehkä ole aivan sitä, miltä se vaikuttaa ensi silmäyksellä? Silloin tietysti hämmentyy, ja luultavasti siksi optiset illuusiot ovat kiehtoneet ihmisiä vuosisatojen ajan.

Optiset illuusiot laittavat aivot todella koetukselle. Ne näyttävät jotain, joka ensi silmäyksellä näyttää täysin tavalliselta kuvalta. Mutta mitä enemmän katsot kuvaa, sitä enemmän outoja yksityiskohtia huomaat.

Itse olen sitä mieltä, että parhaat illuusiot ovat niitä, jotka löytyvät oikeista kuvista. Kun näin ensimmäisen kerran saksalaisen Jörg Düsterwaldin teoksen, olinkin todella vaikuttunut.

Jörg Düsterwald työskentelee vartalomaalarina ja taitavien valokuvaajien avustuksella he yrittävät sulauttaa ihmiskehon luontoon.

Mutta voitko todella saada ihmisen ja luonnon ”yhteen”? Vastaus on ehdottomasti kyllä ​​– ja tulos on täysin vertaansa vailla!

Monet Jörgin uskomattomista illuusioista ovat levinneet netissä kulovalkean tavoin – luultavasti siksi, että vain murto-osa ihmisistä onnistuu löytämään ihmiset näistä kauniista luontokuvista.

Nyt onkin tullut aika testata, kunika terävä haukan katse sinulla oikein on.

Alla on yllin kuva, josssa alaston nainen piileskelee pellolla – löydätkö hänet?

Alaston nainen kentällä

Nyt aiomme testata kuinka terävä haukan katseesi on. Alla on valokuva, jossa alaston nainen piileskelee jossain kuvassa – löydätkö hänet?

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tutki kuvaa huolellisesti.

Näetkö hänet? Jos et, huoli pois – paljastamme vastauksen alla.

Tässä on piilotettu nainen

Jos et onnistunut löytämään alaston naista, tässä on zoomattu kuva, joka paljastaa, missä hän piileskelee.

Kuva: Instagram

Siellä hän makaa, keskellä peltoa!

Löysitkö naisen? Hyvää työtä! Haasta nyt kaikki ystäväsi painamalla JAA-painiketta!