Vielä ehdit rantakuntoon! Tässä ovat seksiasennot, jotka polttavat eniten kaloreita

Kesä on vihdoin saapunut! Me suomalaiset ikävöimme aurinkoa ja valoa joka vuosi pitkän kaamoksen ajan, jolloin ulkona liikkuminen ilman, että ilma sattuisi kasvoihin, on pelkkä hämärä muisto.

Ihanan kesän alkaessa monet kuitenkin yhtäkkiä havahtuvat siihen, että lämmin vuodenaika myös tarkoittaa vaatteiden vähenemistä, ja jos pimeät kuukaudet ovat kuluneet lähinnä sipsipussia sivellen ja kermasifonkia kaulaillen, iskee monelle paniikki siitä, ettei tänäkään vuonna pääse hiekkarannoille esittelemään sitä edellis-syksynä vannottua pyykkilautavatsaa.

Ei kuitenkaan syytä epätoivoon! Vielä ehtii nimittäin joko hankkia heilan ja laittaa peitot heilumaan tai sytyttää uutta kipinää väljähtäneeseen parisuhteeseen yhteisellä seksikuntokuurilla, sillä vaakamambo polttaa ruhtinaallisesti kaloreita!

Alle olemme koonneet ne seksiasennot, joiden avulla takuulla vielä ehtii kesäkuntoon.

Seksiliikunnan kunkku

Kaikista paras seksiasento kaloreiden polttamiseen molempien osapuolien kannalta on nimeltään Butter Churner, eli kirnu.

LUE MYÖS: 18-vuotias kiljaisi, kun sai äidiltään lahjaksi ”dildon” – lopulta nolo virhe paljastui

Golfin tuki

Asento vaatii ponnisteluja molemmilta osapuolilta, mutta kyllä siitä palkitaankin, sillä jo 30 minuutin ”kirnuamin” kuluttaa selällään olevalta osapuolelta 179 kaloria ja päällä olevalta jopa 211 kaloria, raportoi The Sun.

Kyykkääminen kannattaa aina

Kyykky on liikkeiden kuningas niin salilla kuin makuukammarinkin puolla.

Tätä asentoa ei sovi sekoittaa lähetyssaarnaajaan, jota ei muuten listalla mainita ollenkaan.

Tässä asennossa päällä oleva osapuoli on nimen omaan kyykyssä toisen osapuolen (tai miksei dildonkin päällä, mikäli sopivaa kumppania ei juuri siihen jumppahimoon löydy) päällä.

Tämä asento ei valitettavasti polta alla olevalta osapuolelta merkittäviä kaloreita, joten asentoja kannattaa vaihdella, jotta kaikki osapuolet pääsevät tavoitteisiinsa.

Valinnanvaraa riittää

Valinnanvaraa tehokkaista seksiasennoista onneksi löytyy, ja useita niistä voi myös harrastaa yksin ja tai samaa sukupuolta olevan kumppanin kanssa – ei siis tekosyitä treenistä luistamiseen!

LUE MYÖS: Tuhma vitsi: 22-vuotias seksipommi ehdotti Keijolle jotain likaista bussissa – käppänän vastaus saa tytön kirkumaan

Jaa tämä artikkeli, jotta myös ystäväsi pääsevät nauttimaan ja hyötymään näistä hienoista opeista!

Tai saatathan sillä tavoin myös löytää uuden treenikaverin…