Vihdoin se on keksitty! Pilleri, joka saa pierusi tuoksumaan suklaalta ja kukilta

Me kaikki piereskelemme – keskimäärin 15-20 kertaa päivässä. Se on täysin luonnollista, eikä siinä ole mitään hävettävää.

Toki on mukavinta suorittaa suolistokaasujen tyhjennys omassa rauhassa WC-kopissa lukkojen takana, mutta välillä pierua ei vaan voi pidätellä!

Huoli pois! Nykyään löytyy pilleri, jonka avulla pierut tuoksuvat niin hyvältä, että kaasuja kehtaa päästellä paremmassakin seurassa.

Ei kenties ole yllättävää, että pierupillerin keksinyt yritys on ranskalainen – muita ranskalaisia keskintöjä ovat esimerkiksi rokokoo ja kölninvesi.

Muuntaa pierun hajun

Tabletit on kehittänyt Gesbresin kaupungissa asuva keksijä Christian Poincheval, ja hänen mukaansa että hänen pillerit muuttavat pahanhajuiset pierut parfyymin suihkauksiksi.

Kuvan lähde: Lutin Malin

Poincheval on työskennellyt pierupillerin parissa vuodesta 2007 ja yritys Lutin Malin väittää, että pilleri on täysin luonnonmukainen. Se on yrityksen mukaan luonnollisiin ainesosiin perustuva ravintolisä.

Ei paskempi hinta

– Pierupilleri on monen vuoden tutkimustyön tulos. Tuottemme tarjoaa myös ripauksen huumoria. Monet palaavat asiakkaamme ovat kuitenkin todiste siitä, että tuote toimii, lukee yritkysen verkkosivuilla.

Kuva: Shutterstock

Jos haluat kokeilla tätä homo sapiensin mielialkemian puhtainta kultaa, voi pierupilleriä tilata Lutin Malinin sivuilta josta 60 pillerin purkin saa noin kahdellakymmenellä eurolla.

Tuoksuvaihtoehtoina löytyy muutamaa eri kukkaa ja erilaisia sesonkituoksuja, kuten suklaata jouluun ja inkivääriä ystävänpäivään, ikivääri kun tunnetusti on afrodisiakki.

Ajatella. Näiden pillereiden avulla voit hurmata lemmentunteidesi kohteen pieruillasi hänen karkoittamisensa sijaan.

Jaa tämä artikkeli myös ystävillesi!