Vitsi: Leena yllättää miehensä vällyjen välistä 17-vuotiaan kanssa – sian ”perustelu” saa muorin mykistymään

Kuten tiedämme, pidentää nauru ikää. Siksi onkin syytä varmistaa, että pitää mahdollisimman hauskaa niin usein kuin mahdollista. 

Yhdessä nauraminen on yleensä hauskinta, mutta yksinkin on joskus hauska tirskahdella – vaikkapa tuhmalle pikku tarinalle.

Leena tulee kotiin odotettua aikaisemmin ja löytää miehensä makuuhuoneesta harrastamassa seksiä erittäin viehättävän nuoren naisen kanssa. 

Hän tietysti suuttuu ja huutaa kyyneleet silmissään:

– Senkin sika! Kuinka kehtaat tehdä näin minulle – uskolliselle vaimollesi, lastesi äidille? Haluan avioeron heti!

Yrittää selittää itseään

Mies vastaa:

– Odota hetki, kulta. Anna minulle ainakin tilaisuus kertoa sinulle, miten kaikki tapahtui.

Vaimo sanoo:

– Hyvä on, mutta ne ovat luultavasti viimeiset sanat, jotka koskaan tulet sanomaan minulle!

Mies alkaa kertoa:

– Istuuduin autoon ajaakseni kotiin, ja silloin tämä nuori nainen pyysi kyytiä. Hän näytti niin masentuneelta, surulliselta ja puolustuskyvyttömältä, että säälin häntä ja päästin hänet autoon. Huomasin, että hän oli hyvin laiha, pukeutunut risoihin vaatteisiin eikä hän selvästi ollut käynyt pesulla aikoihin. Hän kertoi minulle, ettei ollut syönyt kolmeen päivään, joten toin hänet kotiin ja lämmitin ne tacot, jotka tein sinulle eilen, mutta joita et syönyt, koska olet dieetillä.

”Tyttöparka”

Hän jatkaa:

– Tyttöparka ahmi ne ja kehui niitä herkullisiksi. Koska hän oli likainen, ehdotin hänelle kylpyä. Kun hän oli käynyt kylvyssä, huomasin, että hänen vaatteensa olivat rikki, joten heitin ne pois ja annoin hänelle ne kalliit farkut, joita et ole koskaan käyttänyt, koska luulet, että ne istuvat huonosti päälläsi.

– Sitten annoin hänelle ne alusvaatteet, jotka sait minulta hääpäivänämme ja joita et käytä, koska minulla on mielestäsi huono maku. Sen jälkeen löysin sen puseron, jonka siskoni antoi sinulle joululahjaksi ja jota et käytä vain ärsyttääksesi häntä. Annoin tytölle myös ne kalliit saapikkaat, jotka ostit luksuskaupasta, mutta joita et käytä, koska kollegallasi olikin samanlaiset.

Mies veti nopeasti henkeä ja jatkoi:

– Hän oli niin kiitollinen, että ymmärsin hänen tilanteensa. Joten kun saatoin häntä ovelle, hän kääntyi minuun kyyneleet silmissään ja kysyi: ”Onko vaimollasi vielä muuta, mitä hän ei enää käytä?”

Älä epäröi jakaa vitsi, jos se sai sinut hymyn huulille!