Jämpti jääräpää vai rauhaa rakastava? Tämä kuva paljastaa salaisuuden persoonallisuudestasi

Persoonallisuuden tutkiminen on kiehtonut ihmiskuntaa ammoisista ajoista lähtien. Gistoriastamme löytyy sadoittain esimerkkejä aina kädestä ennustamisesta ja teelehdistä nykypäivän yhteiskuntaan, jossa voi tehdä erilaisia ​​persoonallisuustestejä verkossa.

Yksi suosittu persoonallisuustestien muoto on erilaiset optiset illuusiot. Rorschachin musteläiskätesti eli tuttavallisemmin musteläikkätesti on esimerkiksi monelle elokuvista tuttu testi, jossa lääkäri näyttää potilaalle musteläikkiä ja se, mitä potilaalle siitä tulee mieleen kertoo hänestä jotain.

Rorschachin testin tieteellisestä kelpoisuudesta kiistellään ja etenkin verkosta löytyvät kuvatesteihin on parasta suhtautua aimo annoksella huumoria. Hauksaa ajanvietettä ne silti ovat omasta mielestäni!

Lue myös: Minkä eläimen näet kuvassa ensin? Vastauksesi voi paljastaa jotain persoonallisuudestasi

Lue myös: Kumpi hahmoista on iloisempi? Vastauksesi voi paljastaa jotain hyvin mielenkiintoista sisimmästäsi

Löysin alla olevan kuvan muutama päivä sitten, ja siitäkin on kiistelty paljon, sillä ensimmäinen asia, jonka näet kuvassa väitetään kertovan jotain persoonastasi.

Mitä näet ensimmäisenä?

Katso alla olevaa kuvaa. Se sisältää useita motiiveja.

Mikä on ensimmäinen asia, jonka näet, kun katsot kuvaa?

No niin, tässä tulee selitys kuvan kahdesta motiivista ja siitä, mitä se kertoo sinusta ihmisenä.

Jos näet ensin puun

Jos näet ensin puun ja oksia, sinulla on hyvä vaisto, johon luotat aina.

Olet rento tyyppi ja mieluummin suhtaudut elämään rauhallisesti. Vältät konflikteja ja haluat, että kaikki tulevat hyvin toimeen toistensa kanssa.

Jos näet ensin tiikerin

Jos taas näet ensin tiikerin, olet hyvin päättäväinen.

Pidät järjestyksestä ja vihaat sitä, kun asiat menevät sekaisin. Pidät kiinni päätöksistäsi etkä pelkää seistä niiden takana äänekkäästikään, vaikka se joskus johtaisi pieneen konfliktiin.

Mitä näit ensin ja sopisiko se sinulle ihmisenä?