Kuvan naiset ovat 63-, 41- ja 36-vuotiaita – osaatko arvioida, kuka on kukin?

Sanotaan, että ikä on vain numeroita. Minusta se on hyvä ilmaisu, joka alleviivaa sitä, ettei pidä antaa iän rajoittaa itseään.

Lure Hsu on 41-vuotias, joka sai maailman hengen salpaantumaan nuorekkaalla ulkomuodollaan – mutta tosiasiassa hän ei ole perheen ainoa jäsen, joka näyttää suorastaan hämmentävän nuorelta.

Hänen kaksi pikkusiskoaan, 40- ja 36-vuotiaat, näyttävät niinikään todella nuorilta. Lisäksi heidän 63-vuotias äitinsä voisi helposti olla 30-vuotias. Hän on entinen tanssinopettaja – ja vanhin naisista perheessä, jota nyt kutsutaan nimellä ”Perhe, joka ei vanhene” paikallisessa mediassa.

Tehtäväsi on nyt selvittää, kuka on kukin allaolevassa kuvassa, jossa esiintyvät 63-vuotias äiti sekä Lure, 41, ja Sharon, 36.

Tässä tulee kuva:

This image has an empty alt attribute; its file name is 2-5.jpg

Ei aivan helppoa, vai mitä?

Paljastamme vastauksen alla.

Ratkaisu

Totuus on, että äiti on keskellä. Lure seisoo oikealla ja Sharon vasemmalla. Täytyy sanoa, että tämä on aivan uskomatonta!

Tässä on vielä kuva siskoksista:

Tässä kuvassa naiset ovat vasemmalta lueteltuna 41, 40 ja 36. Lure, Fayfay ja Sharon ovat kaikki uranaisia, ja nuorin sisko, eli 36-vuotias Sharon, työskentelee mallina.

LUE MYÖS: 14 asuntoa, joita kauppaavalla kiinteistövälittäjä lentänevät hanskat tiskiin – 10. herättää pelkkiä kysymyksiä

Jaa tämä haaste ystävillesi nähdäksesi, saavatko he selville, kuka on 63-vuotias!