Näetkö kuvassa naisen vaiko kasvot? Vastauksesi paljastaa hyvin mielenkiintoisen seikan sinusta

Yksi mielenkiintoinen seikka, jota ei tule aina ajateltua on se, miten me ihmiset havainnoimme ja näemme asioita eri tavalla. Miettikää nyt vaikka värejä. Toisen mielestä sininen paita voi olla jonkun toisen tulkinnan mukaan turkoosi.

Sama pätee myös siihen, miten tulkitsemme merkityksiä ja arvoituksia. Siinä ei ole mitään outoa, että näemme usein erilaisia asioita, sillä me ihmiset olemme kaikki ainutlaatuisia yksilöitä.

Joidenkin mukaan aivojemme kuvista tekemät havainnot ja niissä ensimmäisenä havaitsemamme asiat voivat paljastaa yllättävän paljon siitä, millaisia olemme ihmisinä.

Tämän kaltaisiin persoonallisuustesteihin on toki syytä suhtautua aina ripauksella huumoria, mutta yllättävän usein ne osuvat hyvin lähelle totuutta ja mikä parasta – ovat hauskaa ajanvietettä.

Aikojen alusta saakka ihmiskuntaa on mietityttänyt suuret kysymykset siitä, miksi me olemme sellaisia kuin olemme ja millaiset asiat määrittelevät meidät ihmisinä.

Nämä pohdinnat ovat johtaneet tulkintoihin siitä, mitkä asiat ajavat meitä eteenpäin elämässä ja millaisia ominaisuuksia – sekä ulkoisia että sisäisiä – tiettyihin persoonallisuuksiin kuuluu.

Kenties juuri sen vuoksi tällaiset persoonallisuustestit ovat yhä tänä päivänä hyvin suosittuja.

Mitä näet ensimmäisenä?

Tässä alapuolella on nyt persoonallisuustesti, jossa sinun tehtäväsi on katsoa kuvaa.

Ensimmäisenä kuvassa näkemäsi asia nimittäin voi paljastaa jotain hyvin mielenkiintoista sekä yllättävää sinusta ihmisenä.

Kuva tulee tässä:

Katso kuvaa rauhassa hetki, mutta paina mieleesi se asia, johon katseesi ensimmäisenä kiinnittyi. Miten sinä tulkitset kuvan? Mitä näet siinä ensimmäisenä?

Seuraavaksi kerromme, mitä näkemäsi asia kertoo sinusta ja persoonallisuudestasi

Jos näit kasvot

Mikäli näit kuvassa ihmisen kasvot leveällä leualla, niin et mieti tai kiinnitä paljoa huomiota pieniin yksityiskohtiin, vaan katsot aina suurta kuvaa ja kokonaisuutta, kun eteesi tulee ongelma.

Olet luonteeltasi ulospäinsuuntautunut ja rakastat muiden ihmisten kanssa olemista. Sinusta on mukava puhua sekä keksiä ratkaisuja ongelmiin yhdessä ryhmänä.

Muut näkevät sinut ystävällisenä, avoimena ja rauhallisena ihmisenä, johon on helppo luottaa.

Jos näit naisen

Mikäli näit kuvassa ensimmäisenä tummahiuksisen naisen, niin sinulla on silmää yksityiskohdille.

Olet hieman varautuneempi ja väsyt nopeasti, jos joudut viettämään liikaa aikaa suurissa ryhmissä tai sosiaalisissa tilanteissa. Ihmiset pitävät sinua hieman ujona, etkä monesti alkuun pidä itsestäsi kovin suurta ääntä.

Olet kuitenkin sinut itsesi kanssa ja viihdyt omissa oloissasi hyvin. Oletkin enemmän yksinäinen susi kuin laumaeläin.

Osuiko tämä oikeaan tai edes lähelle sinun kohdallasi? Kerro mielipiteesi Facebookin kommenttiosiossa äläkä unohda jakaa tätä, jotta myös ystäväsi saavat kokeilla!