Tämä simppeli testi paljastaa jotain hyvin tärkeää persoonallisuudestasi

Maailmassa on 7,5 miljardia ihmistä ja jokainen meistä on täysin ainutlaatuinen! Se on hyvä asia, sillä kuinka tylsää olisikaan, jos meistä jokainen olisi täysin samanlainen?

Silloin tällöin voit toki törmätä ihmiseen, joka on samanlaisia kuin itse on – sekä ulkonäöltä että ajatuksiltaan, mutta kaikissa meissä on silti jotain eroja.

Nuo eroavaisuudet ovat juuri se asia, joka tekee planeetastamme ainutlaatuisen ja värikkään paikan, jona me se olemme oppineet tuntemaan.

Ihmisiä ovat aina kiehtoneet erilaiset eroavaisuudet ja internet onkin pullollaan persoonallisuustestejä, joiden avulla voidaan oppia yhtä jos toistakin omasta itsestä.

Tällaisia testejä ei tietenkään kannata ottaa täysin tosissaan, mutta monesti niissä voi kuitenkin olla mukana totuuden jyvänen ja ainakin omalla kohdallani olen monesti huomannut niiden pitävän kutinsa.

Internetistä löytyy monia samankaltaisia testejä, kuin tämä, jonka nyt esitän teille alapuolella. Löysin tämän Youtube -kanava ”Did you know?”:lta, joka on tunnettu juuri tällaisista testeistä.

Kuka on kuvan typerin henkilö?

Alapuolella näet kuvan, jossa on neljä (4) ihmistä puussa.

Sinun tulee päättä, kuka heistä on mielestäsi typerimmän oloinen.

Kuvan alapuolelta voit sitten lukea, mitä vastauksesi kertoo persoonallisuudestasi.

Tätä vastauksesi tarkoittaa

Oletko päättänyt jo typeryksen? Alapuolelta näet vastaukset ja niiden selitykset.

Henkilö 1: Luovutat helposti, kun kohtaat vastustusta ja tunnet olosi usein voimattomaksi erilaisten haasteiden edessä. Sinulle luontaisinta on pyytää apua joltain toiselta, joka voisi osata hoitaa tehtävän itseäsi paremmin. Sinulla on hyvä sydän, etkä halua luoda konflikteja tai riitoja turhaan.

Henkilö 2: Nautit siitä, kun tehtävä on suoritettu. Kun kohtaat ongelman, et mieti niin paljon sen ratkaisemista, vaan alat vain suorittaa tehtävää mahdollisimman nopeasti. Olet hyvin aktiivinen ja sosiaalinen, mutta välillä ympärilläsi olevilla ihmisillä voi olla vaikeuksia ymmärtää kaikkea, mitä tarkoitat.

Henkilö 3: Mielialasi voivat vaihdella hyvinkin nopeasti ja siksi ystäväsi kuvailevatkin sinua usein ”värikkääksi” persoonaksi. Jos eteesi ilmaantuu konflikteja, haluat ratkaista ne mahdollisimman nopeasti sen sijaan, että vain ohittaisit ne. Sinulta löytyy hyvät analyyttiset taidot ja luotat usein omiin vaistoihisi. Nautit siitä, kun saat olla huomion keskipisteenä.

Henkilö 4: Kuljet aina omaa polkuasi huolimatta siitä, mitä kaikki muut tekevät. Heidän mielipiteensä eivät ole tärkeitä sinulle, vaan luotat omiin taitoihisi sekä kykyihisi. Sinulla ei ole mitään sosiaalisia tilanteita vastaan, mutta nautit kuitenkin säännöllisesti myös siitä, että saat olla yksin omassa rauhassasi. Hallitset omat tunteesi erittäin hyvin.

Minkä numeron valitsit ja vastasiko kuvaus omaa persoonaasi?

Paina nyt JAA-nappia, jotta myös kaikki ystäväsi saavat kokeilla testiä!