Vain harva löytää kuvasta kaikki siihen piilotetut kasvot – kuinka monet sinä näet?

Itsensä haastaminen erilaisten aivojumppien avulla on sekä hauskaa, että hyödyllistä.

Aivojen harjoitus muullakin tapaa kuin tietokoneen tai television ruutua tuijottaen on todella tärkeää, sillä aivot tarvitsevat säännöllistä harjoitusta siinä missä mikä tahansa kehon lihaskin.

Aivonystyröiden hieromisen jälkeen huomaa monesti, kuinka ajatus tuntuu leikkaavan selkeämmin ja nopeammin.

Tässä tulee nyt arvoitus, jonka vain harva kykenee ratkaisemaan!

Löydätkö kaikki kasvot?

Alla olevaan kuvaan on kätketty ihmisten kasvoja.

Miltein kuka tahansa näkee heti kuvassa kahdet selkeät kasvot, mutta haasteena onkin löytää kaikki muut siihen piilotetut kasvot. Niitä on nimittäin paljon enemmän.

Lue myös: Arvoitus, jonka vain harva osaa ratkaista: Kuinka monta tulitikkua kuvassa oikeasti on?

Tämän kuvan alkuperästä ei ole tarkkaa tietoa, mutta se on kiertänyt internetissä jo pidemmän aikaan ja keskustelupalstojen mukaan löytämiesi kavojen määrä kertoo jotain omasta tarkkaavaisuudestasi sekä muististasi.

Tällaisiin testeihin on tietysti aina syytä suhtautua sopivasti huumorilla, mutta hauskaa ja kiinnostavaa ne ovat joka kerta!.

Katso kuva itse tästä alta ja kerro, kuinka monet kasvot löysit!

Tässä tulevat tulokset

Kahdesta neljään kasvoja

Kuten sanottua, niin ensimmäiset kahdet kasvot on todella helppo löytää. Jos löysit sitten vielä yhden tai kahdet lisää, niin sinun muistisi ei ole ihan parhaimmillaan.

Viidet tai kuudet kasvot

Löysitkö enemmän kuin neljät kasvot kuvasta? Hienoa, mutta jatka vielä etsintää. Mikäli jäit viiteen tai kuuteen, ei sinun näkösi tai muistisi ole ehkä ihan parhaassa terässä?

Seitsemät tai kahdeksat kasvot

Mikäli äkkäsit kuvasta näin monet kasvot, niin tarkkaavaisuutesi ja muistisi toiminta on hyvällä tolalla, mutta ei ihan parasta a-luokkaa. Jatka vielä etsintää!

Enemmän kuin yhdeksän

Isot onnittelut kaikille, jotka löysivät yhdeksän tai useammat kasvot! Sinun ällisi leikkaa kuin kuuma veitsi margariinia, etkä todellakaan unohda ihmisten kasvoja!

Tässä tulee vielä eriteltynä kuva, johon on nuolilla merkitty kaikki siihen piilotetut kasvot.

Mielenkiintoista! Kuinka monet kasvot sinä onnistuit löytämään? Kerro vastauksesi Facebookin kommenttiosiossa äläkä unohda jakaa tätä myös ystäviesi kokeiltavaksi!

Lue myös: